11. srpna 2018 • 15:01

Iniestův první gól v Japonsku? Možná nejlepší, jaký dal, fanoušci žasnou

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zmizel z očí fanouškům Barcelony. Teď se jim zase připomněl. Záložník Andrés Iniesta si otevřel střelecký účet v japonské lize. Jeho první gól za Vissel Kóbe stál za to. Čtyřiatřicetiletý záložník, který během kariéry vyhrál španělské tituly, Ligu mistrů, mistrovství světa i Evropy, ukázal, že ještě nepatří do starého železa.



Udělej si sám. Přesně tak Iniesta pojal akci z 15. minuty utkání proti Júbilu Iwata. Nejdřív akci u středové čáry sám rozjel, pak si začal nabíhat k pokutovému území, kde si našel prostor mezi dvěma bránícími hráči. Míč k němu poslal další mistr světa – Němec Lukas Podolski.

Potom to přišlo… Iniestovo zpracování bylo ukázkové. Ačkoliv stál zády k brance, míč si zpracoval jedním dotykem, během kterého se stihl otočit, pak udělal kličku brankáři a celou akci zakončil střelou do sítě. Hosté nestíhali reagovat.

Fanoušci nad jeho uměním na sociálních sítích žasnou. „Je vidět, že do japonské ligy nepřišel důchodce,“ napsal jeden z nich. „Pořád je moc dobrý na to, aby hrál v Japonsku,“ přidal se další. A stránka onefootball.com tvrdí: „Iniesta dal první gól v Japonsku a možná jeden z nejlepších v jeho kariéře.“ To jsou slova, která platí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud