3. listopadu 2018 • 11:25

Bolt se nehodlá vzdát snu o fotbalové kariéře, má další nabídky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Usain Bolt se nehodlá vzdát snu o kariéře profesionálního fotbalisty, i když v pátek definitivně sešlo z jeho angažmá v australském ligovém klubu Central Coast Mariners. Dvaatřicetiletý osminásobný olympijský vítěz prohlásil, že dostává další nabídky.



Australský klub se s bývalým fenomenálním jamajským sprinterem nedohodl na podmínkách smlouvy. Bolt s týmem od srpna trénoval a v generálce na novou sezonu dvakrát skóroval. Klub mu minulý týden nabídl 150 tisíc dolarů ročně, což Boltův agent odmítl. Podle agentury AP požadoval slavný atlet dvacetinásobek.

Legendární jamajský sprinter Usain Bolt se snaží prosadit jako profesionální fotbalista
Legendární jamajský sprinter Usain Bolt se snaží prosadit jako profesionální fotbalista

Bolt si je nicméně jistý, že se jako fotbalista uchytí jinde. "Můj agent stále dostává nové nabídky. Uvidíme, jakým směrem se to vyvine," řekl světový rekordman v bězích na 100 a 200 metrů, který se už připravoval i s týmy z Německa, Norska a Jihoafrické republiky.

Na australskou štaci bude vzpomínat v dobrém. "Byla to úžasná zkušenost, spoluhráči byli skvělí. Jenom jsme se prostě nedohodli na smlouvě," řekl listu Herald Sun. O Bolta nedávno usiloval fotbalový mistr Malty, Jamajčan však nabídku dvouleté smlouvy od FC Valletta odmítl

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud