12. února 2021 • 21:39

Pekhart vyfasoval trest, kopl vleže soupeře do zad. Legia se odvolá

Autor: ČTK, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Legie Varšava Tomáš Pekhart obdržel po vyloučení v úterním osmifinále Polského fotbalového poháru trest na tři pohárové zápasy. V utkání na hřišti LKS Lodž dal český reprezentant v 82. minutě vítězný gól na 3:2, chvíli nato ale dostal červenou kartu za to, že po souboji o míč s Maciejem Dabrowským vleže kopl protihráče do zad.



Legia na svém webu oznámila, že se proti trestu odvolá. Pokud neuspěje, Pekhart už jí ve zbytku soutěže nepomůže, i kdyby postoupila až do finále. Pekhart je se 14 góly nejlepším střelcem polské ligy, v níž patří jeho týmu druhé místo.

„Tomáš je mimořádně klidný člověk. V šatně říkal, že nic špatného neudělal. Je z toho zničený, protože je to rozumný kluk a ještě nikdy takovou hloupost na hřišti neprovedl,“ uvedl po úterním zápase trenér Legie Czeslaw Michniewicz. „Říkal, že trefil Macieje Dabrowského, jak padal. Ale jak už to tak v zápasech chodí, stalo se z toho trochu divadlo,“ dodal kouč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud