13. září 2023 • 09:15

Vaclíkův tým v MLS má po čtyřech dnech jiného trenéra. Hráči stávkovali

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový klub brankáře Tomáše Vaclíka New England Revolution má po čtyřech dnech opět jiného trenéra. Po rezignaci bývalého reprezentačního kouče Bruce Areny převzal americké mužstvo z Foxborough, hrající MLS, jeho asistent Richie Williams, ale v úterý fotbalisté odmítli trénovat a vzápětí vedení na klubovém webu oznámilo, že mužstvo přebírá Clint Peay. Ten dosud vedl rezervu.



Arena, jenž byl i generálním manažerem, nevedl do své sobotní rezignace mužstvo už šest týdnů. Klub ho na konci července suspendoval, protože vedení MLS trenéra vyšetřuje kvůli obvinění z „necitlivých a nevhodných poznámek“.

Podle The Athletic a ESPN hráči Revolution odmítli v úterý trénovat. Měli schůzku s vedením klubu i realizačním týmem, ale podle obou zdrojů nebyli spokojeni s množstvím informací, které dostali. Spolu s Williamsem skončili i oba jeho asistenti.

Vaclík přestoupil do New England na konci srpna. Zatím za něj ještě nenastoupil. Revolution čeká další zápas MLS v sobotu proti Coloradu, které má nejhorší bilanci v zámořské soutěži. New England je naopak druhý ve Východní konferenci.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud