26. února 2013 • 21:57

Penalta se značkou CR7 zarmoutila nabitý Nou Camp

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barca tančí podle not Cristiana Ronalda. Geniální fotbalista Realu Madrid se sebevědomím na rozdávání je po první půli králem úterního El Clásica ve španělském poháru. Do hlavní role se obsadil sám. Na Nou Campu totiž proměnil ve 13. minutě penaltu, kterou sám odvážným průnikem zařídil. Real vedl 1:0 a po remíze 1:1 v prvním duelu byl Bílý balet k postupu blíž.



Ronaldo zakmital nohama a v pokutovém území se hnal kolem Piquého, jenž se pokusil zasáhnout míč, jenže trefil jen nohu Portugalce. Sudí neváhal a nařídil pokutový kop, i když se Katalánci pokoušeli protestovat. Všechno bylo marné.

VIDEO: Podívejte se, jak Cristiano Ronaldo proměnil penaltu v Barceloně


Barcelona 0-1 Real Madrid by goalsarena2012

Nepsané fotbalové pravidlo říká, že faulovaný hráč nemá zahrávat penaltu. Jenže s tím nechoďte na mazáka Ronalda. Ten si řekl, že penalta „Made in CR7“ potupí Barcu o to víc a míč nikomu nepůjčil. Pravačkou do něj práskl a rána se zastavila až v síti – 0:1.

Nešťastník Piqué, který fauloval, tak zavařil Barce na pořádný průšvih. Cristiano Ronaldo naopak pelášil hřištěm a po chvíli se ve vítězném gestu sklouzl po kolenou. Pak už přišli gratulanti v bílém, kteří tušili, že postup do finále poháru mají v tu chvíli o pořádný kus blíž.

Radost Cristiana Ronalda po proměněné penaltě. Real Madrid vede ve španělském poháru na hřišti Barcelony 1:0
Radost Cristiana Ronalda po proměněné penaltě. Real Madrid vede ve španělském poháru na hřišti Barcelony 1:0

Ronaldo se předvedl i ve druhém poločase, kdy zařídil druhou branku domácích a prakticky rozhodl o osudu utkání. K neštěstí domácího týmu přišel i třetí úder, o který se postaral Varane.

Domácí již v závěru utkání díky Albovi upravili konečný výsledek na 1:3, na postupujícím do finále Španělského poháru to však už nic změnit nemohlo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud