10. ledna 2013 • 11:50

VIDEO: Trapas. Ronaldo podal Guardiolovi ruku. Ten ji odmítl

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojnásobnou potupu zažil Cristiano Ronaldo na galavečeru v Curychu při vyhlašování ankety Zlatý míč. Nejen že ho Lionel Messi nezařadil mezi tři nejlepší hráče světa, ale Pep Guardiola mu odmítl podat ruku!



Rivalita mezi hráči a trenéry Realu Madrid a Barcelony rozhodně nekončí se závěrečným hvizdem ligového či pohárového duelu. To ukazuje i video zveřejněné z pondělního předávání cen.

Cristiano Ronaldo procházel okolo Pepa Guardioly, bývalého kouče Barcy, a chtěl se s ním pozdravit podáním ruky. Ten se na něj jen podíval, ale jinak nezareagoval. Tato situace pochopitelně nemohla ujít pozornosti španělských televizí, které moment rozebíraly.

Pro portugalskou hvězdu to bylo jedno z nepříjemných překvapení večera, tím hlavním byl fakt, že jej Lionel Messi, vítěz ankety, nezařadil na svůj hlasovací lístek mezi tři nejlepší hráče světa.

Cristiano Ronaldo ovládl utkání Španělského poháru se Celtou Vigo, nastřílel tři góly
Cristiano Ronaldo ovládl utkání Španělského poháru se Celtou Vigo, nastřílel tři góly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud