26. února 2013 • 04:56

Nuda s CR7? Nehrozí! Byl na pár hodin pilotem a ukázal to světu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový svět dobře ví, že Cristiano Ronaldo umí udeřit na trávníku ze vzduchu. Že se ale dokáže bavit nad zemí i v jiných chvílích, to je novinka. Třeba, když Bílý balet cestoval před pár dny k ligovému zápasu na půdu La Coruni, zapózoval Portugalec v letadle na místě pilota. Možná už věděl, že mu kouč Jose Mourinho přisoudí jen roli náhradníka, a tak se chtěl zabavit.



Real Madrid ztrácí ve španělské lize na vedoucí Barcelonu šestnáct bodů, Cristianu Ronaldovi to ale dobrou náladu nekazí.

Cestou do La Coruni pózoval fotografům v roli pilota letadla a na hlavu si dal čepici pro kapitána. Fotku pak ještě vystavil osmadvacetiletý fotbalista na sociálních sítích Facebook a Twitter. Vše doplnil titulkem: „Pilotem na pár hodin.“

Ronaldo šel do utkání v La Coruni jako náhradník, nakonec se ale na plac dostal a pomohl Bílému baletu k výhře 2:1. A CR7 mohl zase létat v oblacích.

Možná by ale bylo z pohledu Realu fajn, kdy se vrátil na zem. Mourinhův tým má totiž k obhajobě titulu pořádně daleko, v Lize mistrů uhrál doma s Manchesterem United jen remízu 1:1 a v odvetě na Old Trafford čeká Ronalda a spol. hodně těžká dřina.

A už v úterý může přijít první rána. V odvetě semifinále Copa Del Rey míří Real na půdu Barcelony, první duel skončil 1:1, a k vyřazení tedy také není daleko, protože katalánská půda bude pro nesmiřitelného rivala hodně horká. A Lionel Messi a spol. budou chtít vidět Real na lopatkách. Navíc další ligové derby Realu s Barcou je na programu už 2. března.

Odvetné utkání Španělského poháru můžete sledovat na iSport.cz ONLINE od 21:00.

Cristiano Ronaldo a jeho emotivní gesto při utkání Realu Madrid v La Coruni
Cristiano Ronaldo a jeho emotivní gesto při utkání Realu Madrid v La Coruni

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud