24. srpna 2013 • 16:00

Barcelona v lize bez Messiho! I Ferrari musí do boxů, říká Alves

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský útočník Lionel Messi z Barcelony vynechá nedělní zápas španělské fotbalové ligy proti Málaze. Přestože se jeho stav po svalovém zranění z úvodního zápasu domácího Superpoháru s Atléticem Madrid (1:1) zlepšuje, trenér Gerardo Martino čtyřnásobného nejlepšího hráče světa z preventivních důvodů nenominoval.



Messi střídal kvůli hematomu ve svalu na levé noze ve středečním zápasu v Madridu o poločasové přestávce. "Vývoj jeho zranění je uspokojivý, ale bylo by příliš riskantní ho hned po třech dnech postavit, když liga sotva začala," vysvětlil Martino.

Obránce Dani Alves nechtěl na tiskové konferenci Messiho absenci nafukovat. "I vozy Ferrari musejí čas od času do boxů, přesně to se teď děje u Messiho. Není se třeba strachovat, osobně si myslím, že bude brzy zpátky," řekl Brazilec.

Martino vyloučil, že by při absenci nejlepšího střelce posledního ligového ročníku měla nová posila Neymar jistotu, že poprvé bude v základní sestavě. Brazilskou hvězdu po letní operaci mandlí trápila chudokrevnost.

"Zlepšuje se, dostává se do formy a poznává nové spoluhráče. Musíme mu přechod usnadnit a neuspěchat ho," řekl argentinský kouč.

Neymar se chystá na trávník, vedle něj kouč Barcelony Tito Martino
Neymar se chystá na trávník, vedle něj kouč Barcelony Tito Martino

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud