25. října 2014 • 23:20

Barcelona se po prohře vzteká: Ronaldo kopl Alvese a měl jít ven!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavné El Clásico, to opravdu není pohádka. V tomhle mači, mezi Realem Madrid a Barcelonou, se to pěkně od podlahy, nikdo neuhne ani o píď. Emoce planou i po utkání. Třeba Barcelona po první porážce v tomto ročníku španělské ligy naříká. Po potupné prohře 1:3 tvrdí, že sudí měl být na Bílý balet přísnější. A Cristiano Ronaldo se měl podle hostů pakovat z placu s červenou kartou.



Tahle porážka prostě Barcelonu bolí. Suverén, který do soboty neinkasoval ve Španělsku ani gól, dostal na půdě Realu tři kusy a k tomu i pořádně nařezáno.

Hráči katalánského gigantu se vztekali třeba v nastaveném čase. Po souboji Alvese s Ronaldem totiž hvězdný CR7 oplácel soupeři, kopl jej pravou nohou bez míče. A pak si ještě vše se sokem slovně vysvětloval. Barcelonští měli jasno: jednoznačné nesportovní chování, tohle měla být červená karta.

Vyloučení hvězdy soupeře by pro ně bylo aspoň malou satisfakcí. Ani to jim ale nebylo přáno. Sudí Gil Manzano tasil jen žlutou kartu.

Seznam prohřešků, za které má sudí u Barcelony škraloup, byl ale o hodně delší. Hosté z Nou Campu chtěli na půdě rivala kopat penaltu za držení Neymara Marcelem po rohovém kopu, i tady ale arbitr nenašel odvahu zadout do píšťalky.

Další černý puntík si Manzano vysloužil poté, co Luise Suáreze tvrdě zastavil domácí Modrič, arbitr si jen zaťukal na kapsičku s kartami, ale netrestal. Tedy na straně Realu. Už do přestávky se žlutili Barcelonští Neymar, Messi, Piqué a Iniesta. „Strašné,“ čílili se činovníci Barcelony. A ve výčtu chyb upozorňují na další zákeřné zákroky směrem k Suárezovi.

Nespokojenost vyjádřil i Real Madrid, který si myslí, že měl kromě nařízeného, zahrávat i další pokutový kop a to hned dvakrát.

V prvním případě si podle Bílého baletu poradil Pigué s Benzemou ve vápně jen za cenu nedovoleného zakroku. Podruhé se penalta podle mužů v bílém měla kopat po zákroku na Ronalda. Ani v jednom případě ale sudí nepískal. Náplastí na tuhle bolest budiž vítězství Realu, proto je jasné, že nářky Barcelony jsou po šlágru hlasitější.

Cristiano Ronaldo je hlavní hvězdou Realu a znát to bylo i během El Clásika. Zápas byl hodně vyhecovaný a Barcelonští si myslí, že měl být CR7 vyloučený. Tenhle Portugalec hodně ran schytá, ale i rozdá.
Cristiano Ronaldo je hlavní hvězdou Realu a znát to bylo i během El Clásika. Zápas byl hodně vyhecovaný a Barcelonští si myslí, že měl být CR7 vyloučený. Tenhle Portugalec hodně ran schytá, ale i rozdá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud