11. října 2017 • 13:20

Megavýměna na obzoru? Real by za Kanea dal Balea, Benzemu i Modriče

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid by rád získal anglického střelce Harryho Kanea z Tottenhamu. Jenže to má háček – Spurs o prodeji svého klenotu nechtějí ani slyšet. A tak se vedení „bílého baletu“ snaží přijít s něčím, co by tottenahmské šéfy obměkčilo. Podle španělského listu Diario Gol má být takovou nabídkou, která se neodmítá, protiváha v podobě trojice jiných hvězd – Garetha Balea, Karima Benzemy a Luky Modriče.



Tohle by byla mega-megavýměna. Španělský Diario Gol tvrdí, že Real Madrid touží po Harrym Kaneovi tak moc, že je za něj ochoten vyměnit až tři jiné hráče. Tottenham totiž prý za anglického střelce požaduje nejméně 200 milionů eur (asi 5,2 miliardy korun), a tak prezident Realu Florentino Pérez uvažuje o tom, že by Spurs nabídl výměnu.

SESTŘIH Premier League: Huddersfield - Tottenham 0:4. Kane opět pálil
Video se připravuje ...

Ideálně by Real chtěl získat Kanea výměnou kus za kus za Garetha Balea. Jenže ten se svou náchylností ke zraněním už není zas až tak žhavé zboží. Takže je Pérez připraven „přihodit“ i Karima Benzemu, kterého by Kane měl beztak nahradit.

Podle propočtů španělského deníku by pak zbývalo doplatit nějakých 40 milionů eur. Ale pokud by Tottenham chtěl od Realu ještě víc, jsou prý bossové ze Santiago Bernabeu ochotni obětovat ještě Luku Modriče.

Tottenham se v neúplné tabulce vyšvihl na třetí místo
Tottenham se v neúplné tabulce vyšvihl na třetí místo

Ten je sice stále považován za jednoho z nejlepších záložníků v Evropě, ale příští rok mu bude už 33 let a v Perezových plánech jeho pozici zaujmou Dani Ceballos a Mateo Kovačič.

Čtyřiadvacetiletý Harry Kane ohromuje svými výkony čím dál víc, od začátku této sezony nastřílel za Tottenham v devíti zápasech 11 gólů a zároveň si vysloužil i nominaci do užšího výběru pro Zlatý míč.

Real Madrid – Betis: Nádherný moment! Bale předvedl parádní patičku, Adán ho skvěle vychytal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud