28. ledna 2019 • 17:19

Morata se vrátil "domů". Rok a půl bude hostovat v Atlétiku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Chelsea Álvaro Morata bude až do konce příští sezony hostovat v Atléticu Madrid. Šestadvacetiletý španělský fotbalista absolvoval v neděli v novém působišti lékařské testy a vedení klubu dnes jeho příchod potvrdilo.



Moratovi se v Anglii přestalo dařit a pro návrat do Španělska se rozhodl poté, co Chelsea minulý týden získala na hostování argentinského kanonýra Gonzala Higuaína. "V Moratovi jsme získali velice talentovaného útočníka, který dokáže skórovat nohama i hlavou a zvládne i kombinaci se spoluhráči," uvedli zástupci Atlética na klubovém webu.

Španělský reprezentant vyrostl v mládežnické akademii Atlétika, do profesionálního fotbalu ale vstoupil v dresu konkurenčního Realu. Dva roky odehrál v Juventusu Turín, v roce 2017 pak přestoupil do Chelsea. Anglický klub za něj podle španělských médií zaplatil odstupné 80 milionů eur (přes dvě miliardy korun), což z něho udělalo nejdražšího španělského hráče v historii.

Atlético díky dvěma gólům v první půli zdolalo Getafe
Atlético díky dvěma gólům v první půli zdolalo Getafe

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud