18. června 2021 • 13:35

United, PSG, Beckhamův klub či návrat domů? Kam (ne)půjde Ramos

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Sergio Ramos se loučí s Realem! Bez angažmá však pravděpodobně dlouho nezůstane...Sergio Ramos se loučí s Realem! Bez angažmá však pravděpodobně dlouho nezůstane...FOTO: Reuters

    Kam povedou kroky Sergia Ramose po konci v Realu Madrid? Průměr nečekejte. Španělský obránce pronesl, že hodlá být i nadále úspěšným hráčem a má hlad po úspěších. Vydá se za novými výzvami. Na základě dostupných indicií server iSport.cz vybral pět destinací, které by 35letého stopera mohly zajímat.

  • Manchester United

    Spojení Ramose a United? Tato varianta byla na stole již v roce 2015...Foto Reuters

    Zkusit obstát i v nejlepší lize na světě? Proč ne! Rudí ďáblové by ikonu Ramosova ražení okamžitě přivítali. Okamžitě by s ním v sestavě nabrali na síle a respektu.

    Přesunu na Old Trafford však může bránit chladný vztah Ramose s vedením United v čele s Edem Woodwardem. A to kvůli zkrachovalému přestupu z roku 2015, kdy španělský bek navzdory pokročilé fázi jednání s „rudými ďábly“ prodloužil smlouvu v Realu. Zájem United tak údajně přetavil v hodnotnější kontrakt na Santiago Bernabéu. 

    Konkurenti na stoperu: Harry Maguire, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Phil Jones

  • PSG

    Hráči PSG slaví zisk francouzského poháru. Bude s nimi další trofeje slavit i Ramos?Foto Reuters

    Poslední dílek do skládačky. Ramos by přinesl auru vítěze. Právě ta pařížskému gigantovi chybí k tomu, aby ovládl Champions League. Ovšem konkurence ve dvojici Marquinhos, Kimpembe je velká.

    Konkurenti na stoperu: Marquinhos, Presnel Kimpembe, Abdou Diallo

  • Juventus

    V dresu Juventusu by se Ramos opět shledal s někdejším spoluhráčem z Realu – Cristianem RonaldemFoto Reuters

    Asi nejméně pravděpodobná destinace, ale jen si to představte - obranná hradba ve složení Ramos, Bonucci a Chiellini? S tím by mohl navrátivší trenér Massimiliano Allegri znovu dominovat.

    Konkurenti na stoperu: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Merih Demiral, Matthijs de Ligt

  • Inter Miami

    Vlastník Interu Miami David Beckham (vpravo) má se svým klubem megalomanské plány! Stane se Ramos jejich součástí?Foto Reuters

    Už před pár měsíci se spekulovalo, že klub chce Marcela. Ale získat Ramose? To už je jiná. Majitel David Beckham by v lanaření mohl sehrát důležitou roli. Překážkou může být limit pro hráče mimo USA.

    Konkurenti na stoperu: Leandro González Pírez, Ryan Shawcross, Christian Makoun, Ian Fray

  • Čínské kluby

    Ramos by v čínské lize nebyl ani zdaleka první hvězdou! Na snímku vpravo se nachází někdejší opora Petrohradu Hulk.Foto Profimedia.cz

    Před dvěma lety nabídka z Číny údajně ležela na stole. Ramos s díky odmítl. Je téměř jisté, že se asijští megalomani znovu ozvou a hvězdného stopera zkusí zlákat.

  • Co není ve hře

    Lionel Messi a Sergio Ramos v jednom dresu? Španělský bek říká jasné ne!Foto Reuters

    Sevilla či Barcelona

    Pro mnoho lidí byl návrat do rodné Andalusie téměř jasnou volbou. Jenže Ramos na čtvrteční tiskovce Sevillu z případných možností vyškrtl. „Nestanu se hráčem Sevilly. Není to ve hře,“ pronesl. Dotaz padl i na katalánského rivala Realu z Barcelony. „Nemožné. Nikdy!“ ujistil 35letý stoper.

     

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud