Jakub Plaskura
26. března 2024 • 16:55

Lobotkův agent vysvětlil mánii kolem Barcelony. Popsal částky, co Arábie?

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

V listopadu oslaví slovenský záložník Stanislav Lobotka třicáté narozeniny. Před nedávnem se stal ve své domovině poprvé v kariéře vítězem ankety Fotbalista roku. Lepší čas pro velký přestup už asi nebude. Rodák z Trenčína by mohl být v hledáčku slavné Barcelony. Jak to ale ve skutečnosti je, vysvětlil pro iSport.cz hráčův agent Branislav Jašurek.



Kdy jindy se měl Lobotka stát králem slovenského fotbalu, když ne v památném ročníku, ve kterém byl jedním z pilířů mistrovské Neapole? Jenže to je minulost. Byť se výprodej pod Vesuvem nekonal, Partenopei, jak se klubu přezdívá, paběrkují. Kdoví, jestli si vůbec zahrají v příští sezoně evropské poháry. Černý scénář by mohl znamenat úprk hvězd za lepším.

Slovenský reprezentant je nadále pevnou složkou základní jedenáctky a jedním z nejdůležitějších borců úřadujícího mistra Serie A. Šéf klubu Aurelio De Laurentiis přivedl během pochmurné sezony už třetího kouče, ale Lobotka má nadále předplacený flek ve středu pole, a tak logicky poutá pozornost. Může se v létě stát prioritou Barcelony na přestupovém trhu? Lobotkův agent objasňuje informace, které se kolem jeho klienta vyrojily. 

„Kdybych řekl, že jsem v kontaktu s Arsenalem, Liverpoolem, Manchesterem City, tak je to všechno pravda, ale novináři pak napíší, že všechny tyto kluby

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud