7. července 2009 • 20:00

Ronaldo: La Liga je víc než Premier League

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo si před svým pondělním představením fanoušků Realu Madrid neodpustil další rýpnutí do anglického fotbalu. Španělská nejvyšší soutěž La Liga je podle něho na vyšší úrovni než anglická Premier League, která je fanoušky považovaná za nejlepší na světě.



„Premier League je velmi dobrá soutěž, ale myslím, že španělská liga bude mít díky nově příchozím hráčům větší kvalitu," nechal se slyšet čtyřiadvacetiletý Portugalec. Ten přichází na Santiago Bernabeu za rekordních 80 milionů liber.

Spolu s ním vytvoří hvězdný tým i Brazilec Kaká, útočník Karim Benzema či obránce Raul Albiol. Real utratil za posily zatím neuvěřitelných 200 milionů liber.

„Ve Španělsku to bude velkolepá sezona," cituje Ronalda deník The Sun. „Všichni hráči mají obrovskou kvalitu a rozhodčí dokáží fotbalisty lépe ochránit," srovnává nejdražší fotbalista historie.

„Doufám, že v Realu dokážu vyhrát všechno, co jsem vyhrál i s Manchesterem United," podotkla portugalská hvězda ke svým cílům v „Bílém baletu".

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud