9. února 2012 • 12:27

Baroš dostal tři zápasy stop, naštval trenéra. Vyhodí ho Galatasaray?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hádka s rozhodčím, červená a tři zápasy stop. Tak se dá shrnout Barošovo poslední vystoupení proti Antalyasporu (1:1). Sotva se český útočník vrátil do sestavy Galatasaraye po zranění stehenního svalu, už zase musí odpočívat. Přísný trenér Fatih Terim je naštvaný. V Turecku se dokonce mluví o tom, že se problematického kanonýra hodlá v létě zbavit...



Do roku 2012 vlétl Baroš ve velkém stylu, trefil se ve třech zápasech po sobě. Jenže v závěru utkání proti Karabüksporu (5:1) se zranil a kvůli problémům s třísly musel vynechat tři následující zápasy.

Na trávník se vrátil proti Antalyasporu. Český útočník šel do hry v 57. minutě, ani ne po čtvrthodině se ale nechal hloupě vyloučit. Po jednom ze sporných zákroků Baroš vynadal hlavnímu sudímu a šel pod sprchy.

"Při Milanově odchodu diváci pískali, ale nevím, jestli na něj nebo rozhodčího. Nechápu, co to do něj vjelo, hodně mužstvo oslabil. Jsem přesvědčen, kdyby domácí hráli v jedenácti, byl by závěr hodně krušný," všiml si po utkání bývalý slávista Petr Janda, který za Antalyaspor nastoupil v závěru zápasu.

Třicetiletý útočník dostal trest na tři zápasy, k dispozici bude až 26. února v derby s Besiktasem. Před reprezentačním zápasem s Irskem (29. února) tak odehraje maximálně jedno utkání.

Milan Baroš nastoupil poprvé po zranění, po hádce s rozhodčím byl vyloučen
Video se připravuje ...


Zbytečným vyloučením v remizovém zápase s Antalyasporem Baroš hodně naštval přísného kouče Terima. Turecká média už dokonce mluví o tom, že kouč začne víc sázet na mladší hráče a hvězdu Galatasaraye přestane stavět.

Baroš figuruje mezi jmény, kterých by se klub mohl v létě zbavit. "O Barošovi se rozhodne na konci sezony," píší turecká média.

Kouč Terim si rozhodně nepotrpí na žádné hvězdné manýry ani výstřelky. Byť je Baroš se sedmi góly druhým nejlepším střelcem týmu, nemá u něj zdaleka nic jistého.

Vyhazov kvůli vyloučení by Baroš nezažil poprvé. Jedním z důvodů jeho konce v Liverpoolu byla červená karta v utkání s Evertonem v květnu 2005. Baroš zbytečně fauloval a vytočil tehdejšího trenéra "reds" Rafaela Beníteze.

Liverpool totiž v té době trpěl značnou marodkou a zoufale mu chyběli útočníci. Baroše trenér nutně potřeboval a vyloučením svůj tým výrazně oslabil. V létě 2005 po konci sezony následoval odchod Baroše do Aston Villy...

Dortmundský kanonýr Lewandowski chlácholí Milana Baroše ve vzájemném utkání Polsko - Česko v kvalifikaci o postup na mistrovství světa do JAR
Dortmundský kanonýr Lewandowski chlácholí Milana Baroše ve vzájemném utkání Polsko - Česko v kvalifikaci o postup na mistrovství světa do JAR

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud