24. srpna 2012 • 12:50

VIDEO: Beckham dal gól přímo z rohu. Tisící v americké Lize mistrů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham se stal v Lize mistrů CONCACAF autorem jubilejního 1000. gólu v historii soutěže a nebyl to ledajaký zásah. Anglický reprezentant ve službách Los Angeles Galaxy dostal míč do sítě přímo z rohového kopu.



Sedmatřicetiletý Beckham byl po návratu z olympijského Londýna hvězdou zápasu proti salvadorskému celku Isidro Metapán a na výhře 5:2 se podílel dalšími dvěma asistencemi.

Nejprve Beckhamovy pasy měly za následek obrat skóre na 2:1 a jeho vlastní gólový moment přišel v nastaveném čase prvního poločasu. Z rohu poslal prudký centr na přední tyč, kde na něj nedosáhl soupeřův obránce, a brankář Fidel Mondragon si nešikovně srazil míč do branky.

Pro mistrovský celek Major League Soccer znamenala výhra vítězný vstup do soutěže, jež je v zóně Severní a Střední Ameriky obdobou Ligy mistrů UEFA. V základní skupině má tým z USA ještě za soupeře portorický tým Islanders.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud