3. prosince 2012 • 09:25

VIDEO: Super gól z voleje! Škoda, že do vlastní branky

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Centr zprava, dělová rána levačkou z voleje, brankář bez šance. Nádherným gólem otevřel záložník Heraclesu Almelo Marko Vejinović skóre v zápase na hřišti Groningenu. Vadu na kráse měla trefa jedinou – z nechytatelné rány totiž padl vlastní gól!



Fotbalová spravedlnost sice nefunguje vždy, tentokrát ale pracovala přesčas. Dokonale dostihla dvaadvacetiletého Marka Vejinoviće z Heraclesu Almelo v nedělním utkání nizozemské nejvyšší soutěže.

Vejinović totiž unikl karetnímu potrestání a jeho Heracles penaltě, když v prvním poločase ve vápně jasně fauloval útočníka Groningenu Davida Texeiru.

Skutečný trest na sebe však nenechal dlouho čekat. Nizozemský záložník srbského původu čtvrt hodiny po přestávce totiž otevřel skóre utkání – vlastním gólem!

Skvělým volejem do vlastní sítě zakončil rychlou akci hráčů soupeře. Centr ze strany namísto odkopu poslal levačkou nechytatelně za záda svého spoluhráče z branky.

Dokonale zpackaný výkon Vejinović ještě korunoval v samotném závěru utkání, které i díky jeho zásahu ovládl Groningen 2:0, když druhý gól přidal jen pár minut po vlastňáku Michael de Leeuw.

Tečkou za tragickým Vejinovićovým večerem totiž byla červená karta, kterou nešťastník obdržel v posledních sekundách nastaveného času.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud