2. prosince 2012 • 17:33

VIDEO: Van Persieho okradli v Readingu o gól, míč byl za lajnou

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zastánci používání videa při sporných situacích ve fotbale mají další munici do bitvy s odpůrci moderní techniky. V sobotním duelu Premier League mezi Readingem a Manchesterem United vstřelil krátce před poločasem „rudý ďábel“ Van Persie branku, sudí ale nechal pokračovat ve hře, protože si myslel, že obránce domácích odkopl míč před čarou. Manchester vyhrál zápas 4:3, kdyby ale branka platila, vylepšil by si skóre.



Při zápase v Readingu padlo sedm branek, což znamenalo vyrovnání rekordu týkajícího se počtu vstřelených gólů během prvního poločasu zápasu Premier League. Jak ukazuje video, mělo být gólů ještě víc, a rekord mohl být překonán.

VIDEO: Ránu Robina van Persieho odvracel obránce až za brankovou čarou

Jelikož United vyhráli, nevztekal se ani jindy kritický manažer United Sir Alex Ferguson, jenž obvykle dává chybujícím arbitrům co proto. Teď si ale víc všímal chybující defenzivy svého mužstva. Její výkon označil za nejhorší v sezoně.

Hráči Readingu si možná po neuznané trefě Van Persieho oddechli, že se video nepoužívá. O pět minut dříve by ale viděli problém jinak. Signalizovali totiž marně postavení mimo hru nizozemského střelce, který vstřelil rozhodující gól zápasu.

Obrana Manchesteru United byla v sobotu v Readingu hodně děravá. Sir Alex Ferguson se na svůj tým za první poločas hodně zlobil.
Obrana Manchesteru United byla v sobotu v Readingu hodně děravá. Sir Alex Ferguson se na svůj tým za první poločas hodně zlobil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud