Hynek Preisler
16. června 2015 • 16:45

PSG se vrací do hry božskou nabídkou. Čecha vábí na 1,5 miliardy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petře, chceme tě a víme, že Londýn pro tebe hodně znamená, proto ti nabízíme výdělek miliardy a půl za pět let! Jasný vzkaz zabalený do královsky štědré smlouvy vyslal Paris St. Germain ke gólmanovi Petru Čechovi, který hledá nové angažmá. Favoritem má být Arsenal, což se nyní bohatý klub snaží převážit zlatem.



Nabídku, co se jen velmi těžko odmítá, si přichystal francouzský mistr z Paříže pro Petra Čecha , jenž opouští Chelsea a vybírá si novou adresu. Zájemců je spousta, v Parku princů se však nyní do hry vložili hodně pádnými zlatými argumenty.  

Velkým favoritem mezi zájemci o Čechovy služby má být Arsenal. V tomto případě by totiž setrval v Londýně což pro něj kvůli rodině hraje jednu z klíčových rolí. Navíc by se na Emirates Stadium potkal se svým reprezentačním parťákem Tomášem Rosickým . Ten se o případném transferu rozpovídal pro Sky Sports.

Rosický: Petr má co nabídnout

„Petr chce změnu a nemyslím si, že by bylo málo klubů, které o něj mají zájem. Uvidíme, jak to skončí. V případě Arsenalu však do toho nebudu ani na jedné straně vůbec zasahovat,“ pověděl kapitán českého národního týmu.

„Je to jeho rozhodnutí či Arsenalu. Ani nevím, zda ho klub skutečně chce, to je otázka na někoho jiného. Je to však velmi dobrý a zkušený gólman. Je mu 33 let a prošel si všemi situacemi, jaké si dovedete představit. Je zkušený, přitom na gólmana stále mladý. To je to, co může nabídnout,“ oceňuje „Rosa“ spoluhráče.

Čech: Posílit rivala Chelsea? Je to citlivé, ale jde o mou spokojenost
Video se připravuje ...

Přebije pohádková nabídka lásku k Londýnu?

To dobře vědí i katarští vlastníci PSG s prakticky nevyčerpatelnými účty a nyní se to snaží vyvážit zlatem. Podle anglických médií 33letému gólmanovi nabídli smlouvu na pět let s týdenní gáží 150 tisíc liber, v přepočtu 5,7 milionu korun. Za pět let to dělá 39 milionů liber, na české koruny téměř miliarda a půl.

„Francouzskou ligu dobře zná, nicméně myslím, že je v Anglii velmi šťastný,“ prozrazuje pro anglický deník Mirror kouč gólmanů v Chelsea Christophe Lollichon, jenž stejně jako Čech přišel na Stamford Bridge z Rennes.

„Petrova rodina je v Londýně velmi šťastná, což dělá spokojeného i hráče,“ říká Lollichon, jenž má ke hvězdě blízko.

„Výhodou Arsenalu je, že je to špičový klub s velkými ambicemi. Rovněž vyznává fotbalovou filosofii, kterou má Petr rád,“ naznačuje, kdo je v uvažování legendy „blues“ favoritem. „Myslím, že Petr má před sebou ještě tři čtyři excelentní sezony,“ uzavírá Lollichon.

Jenže teď jde o to, zda v Paříži, nebo Arsenalu.

Brankář Chelsea Petr Čech se o své budoucnosti rozhodne příští týden
Brankář Chelsea Petr Čech se o své budoucnosti rozhodne příští týden

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud