8. října 2020 • 20:04

Zloděj u CR7! Do luxusního sídla vnikl garáží, ukradl i Ronaldův dres

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdného fotbalistu Cristiana Ronalda během reprezentačního bloku okradl doma na Madeiře zloděj. Podle policie nikterak velkou ztrátu pětinásobný držitel Zlatého míče neutrpěl. Zmizel podepsaný dres Juventusu Turín, hotovost a několik drobností.



Místní noviny napsaly, že zloděj využil příležitosti a vstoupil do sedmipatrového Ronaldova domu otevřenými garážovými dveřmi. Lupič už byl na základě kamerového systému identifikován, zadržen zatím ne. Vloupání bylo nahlášeno ve středu ráno, večer pak portugalský kanonýr odehrál v Lisabonu přípravný zápas se Španělskem (0:0).

Zloději během reprezentační pauzy okradli také nedávného Ronaldova spoluhráče v Juventusu Diega Costu a ten dopadl mnohem hůř. Jen pár dnů poté, co brazilský záložník odešel na hostování do Bayernu Mnichov, z jeho turínského bytu zmizely šperky a hodinky v hodnotě až 300 tisíc eur (více než osm milionů korun).

Cristiana Ronalda vykradli
Cristiana Ronalda vykradli

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud