14. září 2023 • 21:55

Policie zatkla tři hráče rezervy Realu. Měli šířit intimní video

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Policie ve Španělsku zatkla tři fotbalisty Realu Madrid, kteří jsou podezřelí z rozšiřování videa, na němž je zachycený sex s nezletilou. Dalšího hráče kriminalisté vyslechli. Podle médií žádný z fotbalistů nepatří do prvního týmu Realu.



Trestní oznámení podala 6. září na Kanárských ostrovech matka údajné oběti, které je 16 let. Hráč C-mužstva Realu si sex s ní nahrál, další dva hráči video sdíleli. Dívka tvrdí, že zatímco k sexu svolila, o natáčení nevěděla. Policie mladé fotbalisty zadržela dnes ráno ve sportovním komplexu v metropoli, večer je soudce propustil.

Kauza vypukla krátce předtím, než se bývalý šéf španělského fotbalu Luis Rubiales postaví před soud kvůli aféře s polibkem hráčky Jenni Hermosové po vítězném finále mistrovství světa. Prokuratura ho obvinila ze sexuálního napadení a nátlaku, svazový předseda kvůli tomu odstoupil z funkce. Podle Rubialese šlo o konsenzuální polibek, záložnice to ale popřela a podala na něj trestní oznámení.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud