24. června 2013 • 17:32

Slavia začala přípravu remízou s Interem Baku, Černý zatím nechytal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie v prvním přípravném zápase remizovali na začátku soustředění v Rakousku s Interem Baku 1:1. Třetí tým ázerbajdžánské ligy se dostal do vedení už počtvrté hodině, červenobílí vyrovnali až dvě minuty před koncem. O jejich trefu se postaral útočník Milan Škoda.



Slavia mohla otevřít skóre už po dvou minutách, avšak stoper Milan Bortel, který dnes nastoupil jako kapitán, trefil hlavou jen tyč. Místo toho udeřilo Baku. Jeden ze slávistických obránců na mokrém terénu uklouzl a Amirjanov střelou k tyči otevřel skóre.

Za vytrvalého deště Pražané dál působili aktivnějším dojmem, Štěpán Koreš ani znovu Bortel ale ve velkých šancích neuspěli. Srovnal tak až v 88. minutě hlavou Škoda po Hurkově centru.

V brance Slavie se zatím neobjevil veterán Radek Černý, který s týmem odcestoval do Rakouska. V druhém utkání na herním kempu změří Pražané ve čtvrtek síly s ruským FC Krasnodar.

Slavia Praha - Inter Baku 1:1 (0:1)
Branky:
88. Škoda - 15. Amirjanov.
Sestava Slavie - I. poločas:
Rakovan - Nitrianský, Bortel, Kolařík, Tusjak - Petrák, Hrubý, Zmrhal - Bazal, Fenin, Juhar. II. poločas: Rakovan - Dostál, Bortel, Kolařík, Čonka - Čepelák, Vondráček, Šimeček - Koreš, Škoda, Hurka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud