5. června 2018 • 14:05

Osobnosti si zahrají na počest Lukáše Přibyla. Všichni jsme si ho vážili, říká Sňozík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve středu 6. června se na stadionu ve vršovickém Ďolíčku sejdou osobnosti nejen sportovního světa, aby společně uctily památku Lukáše Přibyla, bývalého funkcionáře Bohemians a Sparty. Půjde již o 7. ročník této vzpomínkové akce. "Všichni jsme ho brali jako kamaráda, za kterým můžeme přijít s jakýmkoli problémem, a věděli jsme, že udělá maximum pro to, aby nám pomohl. A že na Bohemce těch věcí bylo," vzpomíná dlouholetá opora vršovického klubu brankář Radek Sňozík.



Brány stadionu se otevírají ve 14 hodin, kdy začíná dětský den. Od 15:30 nastoupí proti sobě bývalí fotbalisté v utkání Team Dobiáš vs. Team Adamec. V tomto zápase se představí Jiří Jarošík, Tomáš Řepka či Vratislav Lokvenc.

Vrcholem bude utkání Real Top Praha vs. hokejisti z NHL, které začne autogramiádou od 16:30, výkop zápasu je naplánován na 17:00. Zápas bude řídit ligový rozhodčí Radek Příhoda a jeho asistenti.

Diváci se mohou těšit na slavná jména jako David Pastrňák, Ondřej Pavelec, Jiří Tlustý, Ivan Trojan, Vojta Dyk, Daniel Pudil, Erich Brabec, David Bičík, Kamil Střihavka či Ladislav Hampl. 

"Lukáš byl výjimečný tím, že mohl jednat s kýmkoli a všude měl otevřené dveře. Všichni věděli, že na nikoho neudělá žádnou levou, což dnes bohužel není samozřejmost," připomíná Sňozík. "Nikoho podobného dnes nevidím. Neznám nikoho, kdo by Lukáše neměl rád, byl oblíbený mezi všemi, ať funkcionáři, nebo hráči. To dnes neexistuje."

Proto patří Radek Sňozík mezi pravidelné účastníky vzpomínkového Memoriálu Lukáše Přibyla. "Je to skvělá možnost potkat se s klukama napříč všemi sporty a zavzpomínat. Už jen to, jaka jména se memoriálu účastní, dokazuje, jak moc jsme ho měli rádi a vážili si ho," tvrdí.

Právě skončená sezona přitom patřila ze strany klubu, v němž Lukáš Přibyl jako funkcionář působil, k hodně úspěšným. "Pro Bohemku to byla skvělá sezona nejen výsledky na hřišti a umístěním v tabulce, ale i věcmi okolo. Ďolicek patří městské části, klub je finančně stabilizovaný, kluci se můžou starat jen o fotbal, což je super. Určitě současné umístění není strop toho, čeho se od Bohemky dočkáme," věří Sňozík.

Podívejte se na fotogalerii z předchozích ročníků:

Týmové foto Real Top Praha
Týmové foto Real Top Praha

Hokejisté jako fotbalisté. Dal jsem gól stejně jako na MS, smál se Voráček na memoriálu Lukáše Přibyla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud