26. května 2022 • 11:53

Sbírka po brankáři Šustrovi (†31), snoubenka zůstala se třemi dětmi

Autor: mik
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to přes týden, co na silnici po vážné autonehodě tragicky zahynul někdejší ligový brankář Martin Šustr, bývalý hráč Sigmy Olomouc, Baníku Ostrava či Zbrojovky Brno. Ve čtvrtek má poslední rozloučení v rodinném kruhu, nyní chystají kamarádi sbírku pro pozůstalé. Jde o pomoc pro snoubenku Veroniku, zůstala sama se třemi dětmi.



„Verča je momentálně v situaci, která není dobrá. Zůstala sama na domácnost, výchovu dětí a její mateřská bohužel nepokryje ani nájem. Natož hypotéku. Každá koruna, stejně jako sdílení na sociálních sítích pomůže. Verča dřív taky pomáhala a myslela na ostatní,“ popisuje kamarádka Glorie, jedna z organizátorek sbírky.

Tu najdete na tomto odkaze>>>

„Věříme, že vybereme takovou částku, která Verče pomůže, aby se mohla soustředit na péči o děti a vyrovnání se – vlastně spíše smíření – s tragickou událostí a ne na existenční otázky,“ píší přátelé.

Ke čtvrtečnímu poledni se vybralo již téměř sto tisíc korun, velkou část posílají Šustrovi bývalí spoluhráči. A přidávají k darům vzkazy: „Rodino, drž se. A Šugy, myslíme na tebe...“

Brankář Martin Šustr (†31) zemřel při autonehodě. Chytal za Brno či Olomouc
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud