13. srpna 2010 • 17:14

Zbláznili se? City nabízí Zlatanovi zlatý poklad

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Evropa už zase roztáčí bláznivý přestupový kolotoč. Jeden z nejrozhazovačnějších klubů současnosti Manchester City láká švédského fotbalistu Zlatana Ibrahimoviče na rekordní plat 96 milionů liber na čtyři roky. Bláznivé, neskutečné, přehnané. Nebo si vážně myslíte, že si tenhle útočník Barcelony zaslouží podobné peníze?



Žádný fotbalista na celém světě nevydělává víc. Manchester City nabídl barcelonskému čahounovi Ibrahimovičovi pohádkové podmínky, díky kterým by si za rok přišel na 24 milionů liber.

Kdepak Messi, kdepak Cristiano Ronaldo! Nejdražším hráčem planety by byl chlapík, který je pověstný svým svérázným chováním na hřišti i mimo něj. V Barceloně není zas tak dlouho, ale svou prostořekostí si už nadělal hodně nepřátel. Nemusí se ani s koučem Pepem Guardiolou, který Ibrahimoviče příliš nestaví do základní sestavy.

V City by měl navzdory nabitému kádru zřejmě o poznání lepší pozici. Tým vede jeho někdejší kouč z milánského Interu Roberto Mancini, bohatí majitelé by z něj udělali tvář klubu.

Zlatan Ibrahimovič Zlatan IbrahimovičFoto sita

„Barca dává Zlatanovi pěkné peníze. Ale proti tomu, co nabízí Manchester, jde o pakatel. Dost ho taky láká výzva podílet se na vzniku nového superklubu, který by mohl konkurovat těm nejlepším,“ prozradil listu The Sun zdroj z Ibrahimovičova okolí.

Pro současné útočníky Manchesteru City to není moc přívětivá novinka, už teď jich je totiž v kádru až až. Pokud přijde Ibrahimovič, jen těžko v kabině zůstanou všichni ze zbývající čtveřice Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz, Craig Bellamy.

Pokud někdo z nich doufá v nějaké zadrhnutí velkého obchodu, má asi smůlu. „Vypadá to, že přestup se může upéct hodně rychle,“ dodal zdroj listu The Sun. Teď jde jen o to, kdo na tomhle byznysu opravdu vydělá.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud