3. listopadu 2021 • 15:57

Sedlák pálil počtvrté v řadě. Šulák a Mozík asistovali u stejného gólu

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Lukáš Sedlák je v Kontinentální lize při střelecké chuti a dal gól ve čtvrtém utkání za sebou. Proti Vladivostoku si stejně jako před dvěma dny proti Podolsku připsal navíc i asistenci, tentokrát jeho příspěvek vedl k bodovému zisku za jasné vítězství 6:1. U jediného gólu hostů zaznamenali asistenci Libor Šulák a Vojtěch Mozík. Vladivostok prohrál popáté za sebou. Čeljabinsk je na opačném pólu tabulky Východní konference druhý s šestibodovou ztrátou na nejlepší tým soutěže Magnitogorsk.



Sedlák vstřelil třináctý gól v sezoně po parádní individuální akci pouhé tři sekundy před vypršením času ve druhé třetině a zvýšil na 4:0. S 23 body teď vede produktivitu českých hráčů v soutěži o dva před spoluhráčem Tomášem Hykou, který znovu absentoval kvůli zranění. Jen mezi náhradníky tentokrát zůstal brankář Roman Will.

Dobrou formu potvrdil i obránce Lukáš Klok, který dvěma přihrávkami přispěl k vítězství Nižněkamsku nad Omskem 2:1 v prodloužení. Dva body si připsal ve druhém utkání po sobě. S bilancí pěti branek a 14 asistencí je pátým nejproduktivnějším obráncem v soutěži a v týmové produktivitě je druhý.

KHL:

Čeljabinsk - Vladivostok 6:1 (Sedlák 1+1 - Šulák a Mozík oba 0+1),

14:30 Barys Nur-Sultan - Jokerit Helsinky,

15:00 Ufa - Chabarovsk,

17:00 Nižněkamsk - Omsk,

17:30 HK Soči - Kunlun Red Star.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud