8. července 2013 • 18:00

Potížista Seguin má další průšvih! V Texasu prý žijí "volové a buzny"

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádné oslabení pro Boston. Tedy, pro bostonské bary… Tyler Seguin, minulý týden vyměněný do Dallasu, za sebou ve městě, kde začal kariéru, zanechal pověst těžko zvladatelného pařmena. V novém působišti se uvedl krajně nevhodným tweetem, byť ten prý nepsal on sám.



Na zdraví! V den, kdy byl Tyler Seguin v rámci jednoho z největších trejdů sezony vyměněný z Bostonu do Dallasu, se prý staral o jediné: Jak s kamarády co nejbouřlivěji oslavit americký Den nezávislosti.

Nebylo to poprvé, co na sebe 21letý útočník upozornil zálibou v barovém povyražení. Za jeho odchodem stála nejen slabá produktivita v posledním play off, ale právě i divoký životní styl.

Ostatně, ani samotný přesun nadaného technika ke Stars se neobešel bez výstřelku.

„V Texasu jsou jen volové a buzny. A já nejsem kráva,“ objevilo se po výměně na Seguinově oficiálním twitterovém účtu. Šlo o parafrázi hlášky z Kubrickova válečného filmu Olověná vesta.

Útočník, který už měl v minulosti polízanici kvůli nevhodnému tweetu na adresu homosexuálů, příspěvek brzy smazal a omluvil se s tím, že se mu někdo naboural do profilu.

Ale kdyby jeho průšvihy končily jen tímhle…

„Ještě se musí stát plným profesionálem na ledě i mimo něj,“ komentoval mimo jiné odchod dvojky draftu 2010 bostonský generální manažer Peter Chiarelli. Pak se začaly objevovat legendy o tom, co Seguin všechno „dokázal.“

Během letošního play off v Torontu se třeba měl i před zápasy vracet z města pozdě v noci. Tři dny po sobě prý dorazil na zimák ve stejném oblečení, protože neměl ani čas se převléknout.

Zkušení spoluhráči i vedení mu promlouvali do duše a od šéfů pak údajně dostal nařízení zůstat na hotelu i během domácích utkání, kde ho hlídal klubový pracovník. Zrovna tohle se nakonec neukázalo být pravdivé.

„Jo, občas si rád užije a tím, že jsou na něho zaměřená média, se to dostane ven. A to se Bruins nelíbilo. Ani kdyby se to stalo jednou. Ale co měl dělat, když má starší spoluhráče a je sám, rodinu má v Torotnu?“ hájil svého syna otec Paul Seguin.

„Se vším respektem ke klukům jako David Krejčí nebo Milan Lucic, ti se po zápase seberou se svými rodinami, zavřou se do zadní části restaurace a nikdo o tom netweetuje. Jsou příjemní, tiší. Ale co Tyler? Ten má svoje kamarády a ti chodí do barů…“

No… Nicméně ve švýcarském Bielu, kde Seguin hrál při výluce, si ještě pamatují, jaký svinčík zůstal po kanadské posile v luxusním apartmá. Zmuchlané oblečení, shnilé banány, odpadky, použité nádobí nacpané do sušičky (!) a všudypřítomná špína…

Hokejista, který svůj první start i gól v NHL zaznamenal v pražské O2 Areně v říjnu 2010 proti Phoenixu, se zkrátka má ještě hodně co učit, nejen na ledě. Stars z něj ale chtějí vychovat hvězdu.

Však taky po jeho nevhodném tweetu hned vydali vysvětlující prohlášení, že zásadně nesouhlasí s tím, co bylo v elektronické zprávě uvedeno. „Okamžitě jsme o tom mluvili s Tylerem a budeme pokračovat ve vzdělávání našich hráčů ohledně důležitosti chování na sociálních médiích,“ psali.

„Po opakovaném pokusu „hackerů“ pokoušejících se poškodit mou pověst jsem se rozhodl na chvíli svůj účet vypnout,“ tweetoval sám Seguin. A možná to šel i zapít…

Hokejista Tyler Seguin má šílenou pověst. Hráč, který s Bostonem prošel až do finále Stanley Cupu byl vyměněn do Dallasu, má pověst potížisty a bordeláře, který nemá rád „teplouše“
Hokejista Tyler Seguin má šílenou pověst. Hráč, který s Bostonem prošel až do finále Stanley Cupu byl vyměněn do Dallasu, má pověst potížisty a bordeláře, který nemá rád „teplouše“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud