17. května 2016 • 19:10

Polák má v šatně parťáka, kterého zbušil. Teď se tomu smějeme, říká oběť

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když v únoru Romana Poláka vyměnili z Toronta do San Jose, potkal v nové kabině minimálně jednu tvář, která se na něj musela dívat s vyděšeným výrazem. V dobách, kdy ještě válel v barvách St.Louis, tedy současného soka ve 3. kole play off, zbušil obránce a svého současného parťáka Justina Brauna. "Video ze rvačky mi tady ukázali hned při mém příchodu do kabiny," smál se Polák.



Duben 2012, první kolo play off mezi St.Louis a San Jose. Tedy týmy, jejichž rivalita se datuje do dob, kdy útok Sharks zajišťoval raubíř Owen Nolan a bránu Blues střežil Roman Turek. Ve vyhrocném závěru druhého utkání došlo před čtyřmi lety k hromadné bitce, ve které se méně zkušený Braun oháněl kolem sebe takovým způsobem, že Poláka skutečně vytočil.

Po letošním přesunu do Kalifornie se Polák poprvé objevil v kabině před utkáním v Coloradu a hned se společně s Braunem mohli oba na památnou rvačku podívat.

VIDEO: Bitka Brauna s Polákem z roku 2012

"No jo, bylo to skvělý, pár let jsem to neviděl," řekl se sarkasmem devětadvacetiletý americký obránce. "Zajímavý si to zase prohlédnout, ale víte co, hlavně, že jsem to přežil."

S větším úsměvem bral celou situaci Polák, jehož pravačka kmitala při bitce takovým způsobem, že Braun neměl šanci se na pěstní výměně aktivně podílet. S novým kamarádem si o celé situaci hned popovídal a společně zakopali válečnou sekeru.

Braun navíc Polákovi se smíchem vyprávěl, že místo, na kterém v Coloradu v šatně seděl, náleželo před lety po jednostranné bitce jemu. "Dobře jsme se tomu zasmáli. Nebo teda já. On se na mě díval trochu jako na idiota," popisoval pro ESPN bek s více než 360ti starty v nejlepší lize světa.

Vytasené pěsti tak vystřídalo potřesení rukou a touha společně dosáhnout cíle, tedy Stanley Cupu. "Je to drsný hráč, dozadu výborný. Jsem rád, že ho tu máme," řekl o českém obránci Braun.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud