14. října 2013 • 19:27

Šílenec! Soupeři chtěl vypíchnout oko, nezahraje si 47 zápasů

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle blázen překročil všechny hranice. Derek Campbell z anglického týmu Hull Stingrays dostal od vedení soutěže neuvěřitelný sedmačtyřicetizápasový distanc. Udeřil rozhodčího loktem, bil soupeři hlavou o led a snažil se mu vypíchnout oko a znovu ho ještě napadl mimo ledovou plochu! V týmu okamžitě skončil.



Třiatřicetiletého Kanaďana, který ve Velké Británii hraje od sezony 2006/2007, vyprovokoval o devět let mladší Nico Sachetti z týmu Dundee Stars. Ten zkušeného hokejistu a pilného sběratele trestných minut narazil na mantinel a začala pořádná mela.

VIDEO: Campbell se na ledě asi jen tak neobjeví

Rozhodčí se snažili bránit napadeného Sachettiho, jehož hlavou Campbell opakovaně bil o led a tady také údajně přišel pokus a vypíchnutí soupeřova oka. Poté, co rozhodčí dvojici konečně oddělili, udeřil jednoho z nich (teď už bývalý forvard Stingrays) loktem a vysloužil si tak trest do konce zápasu. To ale ještě stále nebyl konec.

Campbellovi se později podařilo dostat až k šatně týmu Dundee a tam Sachettiho znovu napadl. Jaký byl výsledek? 15 utkání za rvačku mimo led, 12 utkání za pokus o vypíchnutí soupeřova oka, 10 utkání za úder kolenem do hlavy a 10 utkání za úder o led hlavou soupeře. Celkem tedy 47 zápasů.

Kanadský útočník ale okamžitě po incidentu u týmu Hull Stingrays přišel o práci a nová se mu bude hledat těžko. V hokeji určitě.

Vstoupit do diskuse
0