3. ledna 2015 • 18:15

Český smutek na MS „20“: Hoši, dopřejte nám to, žertoval Bokroš

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY PO UTKÁNÍ | Čeští hokejisté do 20 let vypadli na MS v Kanadě ve čtvrtfinále po prohře 0:3 se Slovenskem. Výběr kouče Přerosta se topil ve smutku, Slováci jásali. „Sedmkrát jste nás porazili, tak nám tu radost jednou dopřejte,“ zářil před novináři trenér Slovenska Ernest Bokroš.



Ten měl Čechy dokonale přečtené a na ledě to bylo znát. „Viděl jsem všechny české zápasy. Proti Rusku byli Češi skvělí, ale jindy jsem viděl nedostatky. Navíc jsem si říkal, že výkon proti Rusku už Češi nezopakují. Bylo to derby a nám to vyšlo. Podržel nás skvělý gólman,“ jásal Bokroš.

Šťastný trenér slovenských hokejistů Ernest Bokroš si triumf nad Českem užíval. "Hoši, sedmkrát jste nás porazili, tak nás to jednou přejte," smál se před českými novináři.
Video se připravuje ...

Český kouč Miroslav Přerost předstoupil před novináře řádně zachmuřený. „Neproměnili jsme šance, to pak nejde vyhrát. Klíčoví hráči se opět neprosadili a to ani v přesilovkách, které byly naším problémem na celém turnaji,“ vykládal po bitvě se Slovenskem.

„Převažuje obrovské zklamání, protože tenhle tým ukázal na celém mistrovství jen v jednom utkání potenciál, co v něm je. To je hodně málo,“ dodal.

V podobném rozpoložení byli i samotní hráči. „Je to obrovské zklamání. Mysleli jsme, že Slováky porazíme. Byli jsme lepší, ale chybělo štěstí. Ale za to, co jsme tu celkově předvedli, jsme si ho asi nezasloužili,“ myslí si útočník Patrik Zdráhal.

Patrik Zdráhal rovněž neskrýval po vyřazení se Slovenskem smutek. "Mysleli jsme si, že Slováky porazíme. Ale asi jsme si to štěstí nezasloužili," myslí si.
Video se připravuje ...

Kapitán týmu Dominik Kubalík byl ve svém hodnocení celkem kritický. „Zápas jsme nezačali dobře, nebylo při nás i štěstí. Musíme ale uznat, že Slováci víc chtěli a my je možná i trochu podcenili,“ kroutil hlavou smutný útočník. „Mohli jsme tady toho ukázat daleko víc, budu toho navždy litovat. Co se týče hry, víc jsme mluvili, než předvedli na ledě.“

Další z lídrů sestavy David Pastrňák byl rovněž zklamaný, ale nemyslí si, že by Češi soka podcenili. „Nebylo to od nás odfláknuté. Byl to zápas o prvním gólu a ten dali Slováci, kteří pak padali po hlavách do střel a my se ani jednou gólově neprosadili. Výsledkem je pro nás zklamání.“

Na názory Davida Pastrňáka, Dominika Kubalíka, Ondřeje Kaše, Martina Rewaye a trenéra Miroslava Přerosta se podívejte na videu.

Trenér české dvacítky Miroslav Přerost: "Klíčoví hráči se opět gólově neprosadili, pak jde vyhrát zápas těžko. Šancí bylo dost."
Video se připravuje ...

Útočník David Pastrňák: Zklamání je velké, ale nebylo to od nás odfláknuté.
Video se připravuje ...

Dominik Kubalík si myslí, že Češi mohli na MS ukázat víc. "Budu toho navždy litovat," přiznal český hokejista
Video se připravuje ...

Ondřej Kaše byl po vyřazení ve čtvrtfinále hokejového MS hodně zklamaný. "Kdybychom vyrovnali, mohlo být všechno jinak, ale bez gólu to prostě vyhrát nejde," uznal.
Video se připravuje ...

Sparťanský útoční Reway slavil výhru nad Čechy na MS "20" a děkoval za úspěch brankáři Godlovi. "Podržel nás, ale musím se sklonit před celým týmem. Je to pro nás obrovský úspěch."
Video se připravuje ...

Ondřej Kaše nastřelil jen tyč
Ondřej Kaše nastřelil jen tyč

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud