Tomáš Kropáček
29. května 2022 • 09:05

Hokej ONLINE: kdy sledovat zápasy o medaile na MS v hokeji 2022?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

MS v hokeji 2022 vrcholí, v sobotu 28. května bylo na programu semifinále hokejového šampionátu. Česká reprezentace podlehla v Tampere Kanadě 1:6 a zahraje si tak v neděli o bronz proti USA. Ve finále se s Kanadou utká domácí Finsko, které zdolalo USA 4:3. Kdy a kde můžete sledovat dnešní zápasy ONLINE nebo v TV?



Program dne na MS - 29. května 2022

Čas Zápas TV přenos
14:20 Česko - USA ONLINE ČT Sport
iSport studio s Tomášem Plekancem >>
19:20 Finsko - Kanada ONLINE ČT Sport

Kde sledovat MS v hokeji 2022 ONLINE?

Kromě vysílání České televize má český fanoušek na výběr řadu dalších možností, jak být během mistrovství světa v hokeji v obraze:

  • iSport.cz - textové ONLINE přenosy ze všech zápasů a zápasová studia během zápasů české hokejové reprezentace na iSport.cz
  • YouTube kanál IIHF - na českém území jsou k dispozici sestříhy zápasů, rozhovory i další zajímavosti z průběhu MS. Pokud se připojít ke kanálu přes zahraniční VPN, měli byste mít možnost sledovat i jednotlivé zápasy živě.
  • Radiožurnál Sport - pro příznivce rozhlasového vysílání nabízí Radiožurnál všechny zápasy české hokejové reprezentace v živém vysílání na stanici Radiožurnál Sport.
  • Sázkové kanceláře - všechny zápasy MS v hokeji ve Finsku nabídnou živě i sázkové kanceláře včetně Tipsport TV a Fortuna TV. Pro sledování většinou potřebujete kladný zůstatek na svém sázkařském účtu.

Jak namalovat českou vlajku na obličej? >>

Česko na MS v hokeji 2022

 

Vstoupit do diskuse
0

MS v hokeji 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě

Program a skupiny MS v hokeji 2024 Vstupenky Výsledky MS v hokeji 2023 MS v hokeji žen MS v hokeji U20 MS v hokeji U18

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Spengler Cup * Hokejové dresy reprezentace ČR * Vlajky ČR

Play off
Články odjinud


Články odjinud