18. prosince 2023 • 19:58

Do prodeje jdou nejlepší místa na české zápasy MS. Jak je získat?

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vstupenky na květnové MS v hokeji s nejlepším možným výhledem v pražské O2 areně jdou v úterý ráno v 10 hodin do prodeje. K mání jsou vyšší stovky denních balíčků i na česká utkání, o něž se v den zahájení prodeje strhnul obrovský zájem. Kde se najednou vzala možnost shlédnout duely Rulíkova souboru s lístkem první kategorie?



„V pátek jsme od Mezinárodní federace ledního hokeje obdrželi informaci o odblokování podstatné části denních balíčků. Jsme moc rádi, že díky intenzivní víkendové práci můžeme ještě před Vánocemi nabídnout fanouškům další možnost, jak z těch nejlepších sedadel vidět umění českého týmu. U většiny zápasů půjde o vyšší stovky vstupenek,“ informuje vedoucí ticketingového oddělení Martin Gremlica.

K dispozici budou i nejatraktivnější zápasy základních skupin. „V případě, že nestihnete pořídit denní balíčky na domácí tým, nabízíme neméně zajímavé alternativy. Každé utkání na světovém šampionátu, který se v Česku koná jednou za 10 let, doprovází skvělý hokej i unikátní atmosféra. Jakákoliv volba bude neopakovatelným zážitkem a vstupenky pod stromečkem udělají radost každému hokejovému fanouškovi,“ vzkazuje Gremlica zájemcům.

Denní balíčky jsou v prodeji na oficiálním webu 2024.iihfworlds.com/vstupenky. Vstupenky v Ostravě a základní část v Praze jsou k dispozici v síti Ticketportal, play-off v Praze a všechny VIP vstupenky v síti Ticketmaster.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud


Články odjinud