Miroslav Horák
3. února 2016 • 04:55

Zlatí hoši se vrací k repre! Ručinský jako GM, Prospal bude asistent

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový nároďák chystá na nablýskaný Světový pohár nablýskané posily. Do nově budovaného realizačního týmu by se měli zapojit Martin Ručinský a Václav Prospal, dvě výjimečné osobnosti zlaté generace českého hokeje.



Všichni zainteresovaní to zatím tají, hokejový svaz chystá na čtvrtek velkolepé oznámení. Podle informací deníku Sport už je ale o návratu dvou zlatých hochů k hokejové reprezentaci rozhodnuto. Martin Ručinský by měl obsadit místo generálního manažera, Václav Prospal pak bude jedním za asistentů nově jmenovaného hlavního kouče Josefa Jandače .

Úřad generálního manažera reprezentace doposud zastává Slavomír Lener . Pravděpodobné je, že vedle Prospala budou Jandačovi k ruce Jaroslav Špaček s Jiřím Kalousem, ve hře pro další pozici může být i Jiří Fischer, pracující pro Detroit.

Zřejmě až po květnovém mistrovství světa v Rusku se vyjasní, zda u týmu zůstane i nynější hlavní náčelník Vladimír Vůjtek .

Více o návratu Ručinského s Prospalem k reprezentaci čtěte ve středečním Sportu! Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Ve středečním Sportu čtěte o návratu Martina Ručinského a Václava Prospala k národnímu týmu Ve středečním Sportu čtěte o návratu Martina Ručinského a Václava Prospala k národnímu týmuFoto Archiv Sport

Videodotazník k 15. výročí naganského zlata: odpovídá Martin Ručinský
Video se připravuje ...

Václav Prospal ve své nové roli trenéra mládeže
Video se připravuje ...

Ručinský při oslavách s Hlinkou a Vlasákem.
Ručinský při oslavách s Hlinkou a Vlasákem.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud