2. února 2013 • 15:08

Reprezentace "krade" Lvu dalšího hráče, debut čeká Rachůnka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik musel udělat změnu v nominaci národního týmu na nadcházející Švédské hry. Útočník Tomáš Rachůnek ze Lva Praha nahradí Petra Koukala z Nižněkamsku, který má svalové zranění v dolní části těla. ČTK o tom informoval manažer reprezentace Jan Černý.



Jedenadvacetiletého Rachůnka čeká na třetím turnaji seriálu Euro Hockey Tour debut v národním týmu. Zlínský rodák je již šestým hráčem z kádru nováčka Kontinentální ligy, kterého Hadamczik do reprezentace povolal.

Generální manažer Lva Normunds Sejejs přitom kouče národního týmu před nominací žádal, aby nepovolával vyšší počet hráčů z pražského klubu s ohledem na fakt, že Lev se připravuje na závěr základní části KHL a bojuje o postup do play off. Hadamczik jeho postup kritizoval, což se nelíbilo zástupcům klubu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud