31. března 2019 • 11:58

Ocenění až z Bostonu: Olomouc? Skvělá práce! chválí Krejčí

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Olomouce to má z rodného Šternberku co by pukem vypálil, David Krejčí nezapomíná na svoje kořeny a bývalé působiště, kde se rozjel k úctyhodné kariéře v NHL. I na tu dálku z Bostonu pozorně sledoval, jak si vedou extraligové hokejisté z Hané v houževnatém boji proti Plzni. „Kluci si vedli výborně, klobouk dolů,“ vzkazuje produktivní centr Bruins prostřednictvím iSport.cz.



Série čtvrtfinále Generali play off Tipsport extraligy se vyhrotila do sedmého zápasu, kohouti po celou dobu škrtili plzeňské zájmy o semifinále. Až v sobotu svěřenci Jana Tomajka a Zdeňka Motáka padli 2:3 a vypadli.

Ovšem se ctí, po velkém boji. Extraligový chuďas si málem vyšlápl na jeden z nejambicióznějších týmu soutěže, kterého zahnal do kouta.

A i to Davida Krejčího upoutalo. „Věřil jsem a pevně doufal, že kluci z Olomouce zvládnou i ten poslední krok v Plzni. Škoda, že jim to nevyšlo, nebyli daleko. Ale i tak, klobouk dolů před celým týmem,“ smekl David Krejčí.

Na Hané během letní přestávky trénuje, pokud tedy přijede ze Států s rodinou domů, což není každý rok.

„Olomouc jsem na internetu sledoval celou sezonu, pár kluků z týmu pořád znám, v play off tým ještě víc potvrzoval, co platilo po celou sezonu. Že hrát proti nim není vážně vůbec jednoduché. Těžko se proti nim prosazuje, přitom sami hrají aktivně dopředu a jdou si za svým. Mají dobrý systém. Za mě opravdu hodně dobrá sezona a gratulace k ní,“ dodává Krejčí.

SESTŘIH: Plzeň - Olomouc 3:2. O postupu rozhodl rychlý start
Video se připravuje ...

Roman Vráblík a Tomáš Dujsík v šarvátce.
Roman Vráblík a Tomáš Dujsík v šarvátce.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud