Jaroslav Kalina
21. března 2021 • 16:42

Jiskření na Spartě: potyčka v útrobách! Zasáhnout museli rozhodčí

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po úvodním vcelku klidném zápase se série přiostřuje. Ve čtvrtfinále mezi Spartou a Olomoucí už je z hráčů na ledě cítit, že emoce čím dál víc pracují. Vedle drsnějších soubojů a drobných šarvátek na hřišti rostoucí jiskření dokazuje moment po první třetině druhého zápasu, kdy se někteří Pražané a Hanáci do sebe pustili v tunelu při odchodu do šaten. I když šlo jen o výměnu slovních názorů a tahání za dresy, zasáhnout museli rozhodčí.



Potyčka v útrobách O2 arény byla větším dojezdem hromadné strkanice po zaznění sirény oznamující konec první třetiny. Sparťané v ten moment již vedli 1:0 po přesilovkové trefě kapitána Michala Řepíka.

Olomoučtí „kohouti“ tak v sérii podruhé inkasovali jako první, mužstvo trenérů Zdeňka Motáka a Jana Tomajka tedy muselo nutně přidat na důrazu. Domácímu týmu ale tvrdá hra také není vůbec cizí a boj se tak přesunul i mimo hřiště.

Při potyčce v tunelu, kterou na kamery zaznamenala televizní stanice O2 TV SPORT, se zdrželi i rozhodčí. Ti naštěstí včas roztrhli drobnou šarvátku a pohlídali si, aby nedošlo k většímu konfliktu obou táborů. Situaci se povedlo uklidnit a hráči obou týmů se rozešli do svých šaten.

HC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

HC Olomouc Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud