5. ledna 2013 • 10:20

1000 KOL EXTRALIGY: Hudáček zavřel branku na víc jak čtyři hodiny

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

18. UDÁLOST | Tři zápasy nedostat gól? To by znamenalo parádní kousek i ve fotbale. V hokejové extralize se to povedlo brankáři Vladimíru Hudáčkovi při fantastickém začátku jeho angažmá ve Zlíně.



V 6. kole dostal gól od kladenského Tomáše Horny a od té chvíle zůstala  branka pod Hudáčkovým dozorem pro soupeře zamčená. Povedlo se mu vychytat tři nuly, ve kterých Zlín porazil Slavii 7:0, Plzeň 5:0 a Třinec 3:0.

Mezi druhým a třetím zápasem si přitom dopřál pauza a na zápas s Vítkovicemi ho vystřídal Richard Hrazdíra. Pak mohla rekordní série pokračovat dál. Poprvé po 262 minutách a 51 sekundách inkasoval až od pardubického útočníka Tomáše Blažka osm minut před koncem třetí třetiny.

Fanoušci přitom vnímali posilu po jeho prvním startu ve zlínském dresu poměrně vlažně. Mohl za to okamžik při derby se Vsetínem ve 3. kole, kdy Hudáček inkasoval po střele Jiřího Dopity zpoza branky. Pak však rychle změnili názor. Ve zbytku sezony přidal Hudáček ještě čtyři čistá konta a stal se z tohoto pohledu druhým nejúspěšnějším gólmanem za Dušanem Salfickým z Plzně.

Zítra: Nejúspěšnější trenér

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud