Květoslav Šimek
1. prosince 2013 • 18:37

Invaze plyšáků! Fanoušci v Třinci zaplavili led hračkami pro děti

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Invaze plyšáků! Po úvodním gólu třineckého kanonýra Martina Růžičky v derby s Vítkovicemi (2:4) se z ochozů okamžitě snesla mračna plyšových hraček. Připravená charitativní akce pro společnost ADRA vynesla dětem několik pytlů hraček.



„V minulosti už jsme tuhle akci pořádali a měla úspěch, proto jsme se ji rozhodli zopakovat,“ říkali zástupci třineckého klubu. Instrukce byly jasné – po prvním třineckém gólu se na led hází plyšové hračky.

Po prvním gólu Třince v derby zasypali fanoušci led tisíci plyšáků
Video se připravuje ...

Čekalo se do 16. minuty. Pak vyhrál vhazování Radek Bonk, Václav Varaďa přisunul puk na Martina Růžička a ten vymetl růžek branky vítkovického Daniela Dolejše.

Z ochozů začaly pršet hračky. Takřka deset minut se pak nehrálo, než technická četa malých Ocelářů na bruslích hračky sesbírala.

S „úklidem“ museli pomáhat i hráči, jinak by byla pauza ještě delší. Třinečtí začali hračky sbírat hned, Vítkovičtí se přidali po krátké chvíli. Přece jen museli nejdřív rozdýchat zklamání z inkasovaného gólu. Nicméně jako první začal pomáhat brankář Daniel Dolejš, po něm i Michal Barinka s Peterem Húževkou a přidali se i další.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud