Richard Šíma
17. listopadu 2014 • 10:46

Fanoušek Olomouce požádal na zimáku přítelkyni o ruku. Řekla ano!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Skryla tvář do dlaní, zvlhly jí oči, ale nezaváhala. Fanynka olomoucké Mory Nikola Abrahámová odpověděla před zraky téměř pěti a půl tisícovek diváků svému příteli Jakubovi Jemelkovi na jeho žádost o ruku kladně. Její „ano“ vyvolalo bouřlivé ovace celého olomouckého stadionu. Mladík Jakub totiž před svou přítelkyni poklekl o druhé pauze duelu Hanáků s Vítkovicemi přímo na ledové ploše.



Když blonďatá fanynka vstupovala po druhé třetině utkání na led, ještě netušila, co ji čeká. Nevěděla, že se stala obětí spiknutí svého přítele a celého olomouckého klubu. Když totiž Jakub přišel s nápadem požádat Nikolu o ruku na ledě v „plecharéně“, vedení Mory mu vyšlo vstříc a ve spolupráci se společností Olomouc City vyhlásilo fiktivní losovací akci pro držitele permanentních vstupenek o zvlášť hodnotnou cenu. Kdo tuto cenu získá, o tom se mělo rozhodnout o první přestávce utkání „kohoutů“ s Vítkovicemi, kdy měl být z klobouku tažen šťastný vítěz.

Byla to ale všechno učiněná habaďůra, protože tažena byla, a nikoliv náhodou, právě Nikolina permanentka. Ta žila po celou druhou třetinu v domnění, že o druhé přestávce převezme nějakou hodnotnou cenu. „Myslím, že tam bude nějaký poukaz. Nebylo by špatné jet v zimě na nějakou dovolenou,“ pravila, než se za doprovodu svého přítele Jakuba, ale také marketingového manažera klubu Maria Cartelliho vydala k ledové ploše. A tam se to stalo.

Fanoušek hokejové Olomouce požádal svoji přítelkyni o ruku
Video se připravuje ...

Jakub se chopil mikrofonu, poklekl před přítelkyni oděnou do olomouckého dresu a svou žádost vyslovil. Aby dokázal, že nemluví do větru, předal své přítelkyni prsten.

Nikola musela překonat nejdřív prvotní šok, pak nával dojetí, načež se nadechla, aby do mikrofonu vyslovila svůj verdikt. Olomoucký zimák utichl. Když se z jeho amplionů ozvalo dívčino „ano“, propukli fanoušci v jásot, jakoby Mora právě zvýšila svůj v té chvíli už dvoubrankový náskok nad Vítkovicemi. „Bylo to překvapení, ale nezaváhala jsem,“ svěřila se Nikola chvíli poté, kdy převzala od svého přítele prsten. „Chodíme spolu rok a plánovali jsme společnou budoucnost,“ přiznala.

A její přítel? „Jestli jsem se bál, že mě odmítne? Nebál. Vím, že požádat někoho o roku před více než pěti tisíci lidmi, je zavazující. A já věřím, že do roka a do dne svatba bude,“ pravil budoucí ženáč Jakub, jenž se se svou přítelkyní v poslední třetině utkání dočkal ještě jednoho olomouckého gólu ve vítkovické síti.

SESTŘIH: 21. kolo extraligy, Olomouc - Vítkovice 4:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud