Tomáš Vrábel
2. prosince 2014 • 22:26

Pokuty? Když hrajeme tak hrozně, nedivil bych se ničemu, říká Divíšek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia měla dohrávku hokejové extraligy s Brnem dobře rozehranou, do první přestávky šla za stavu 4:2, jenže na konci si odnášela další šestigólový příděl. Kometa duel otočila na 6:4. „Je to zmar,“ uznal slávistický útočník Tomáš Divíšek.



Slavia prohrála popáté v řadě a v této nelichotivé sérii inkasovala 31 branek. „Dostaneme šedesát gólů ve třech zápasech, nevím, co by mělo přijít víc,“ zlobil se Divíšek. „Jdeme na trénink, vypadá celkem slušně, ale přijdeme na zápas a po deseti minutách zjistíme, že jsme úplně někde jinde.“

Ještě minulý týden měl trenér Ladislav Lubina od vedení důvěru, pak ale přišly další dvě vysoké porážky - 4:7 ve Zlíně a teď 4:6 doma s Brnem. „Určitě to není v něm,“ postavil se Divíšek za kouče. „I když to není vidět, snažíme se ho podržet, ale nedaří se nám to,“ dodal.

SESTŘIH: Dohrávka 25. kolo extraligy, HC Slavia Praha - Kometa Brno 4:6
Video se připravuje ...

Mizerná série odsunula Slavii na předposlední místo tabulky. Má jen o bod víc než poslední Zlín, a tak se mluví, že by v Edenu mohly začít létat pokuty. „Tohle já neovlivním, já můžu ovlivnit jen hru na ledě. Když ale hrajeme hrozně, nedivil bych se,“ přiznal Divíšek.

Kometa se v utkání sice ujala vedení, Slavia však první třetinu ovládla 4:2. V posledních pěti minutách druhé části ale přišlo fatální selhání domácích, které Brno využilo třemi góly. „Moc tomu nerozumím. Můžeme si diktovat tempo hry a nemusíme se nikam hnát, přesto jdeme do kabiny za stavu 4:5, to je hrozný,“ kroutil hlavou Divíšek.

Slavii srazil gól vteřinu před sirénou. Sudí hodil buly dřív, vztekali se domácí
Video se připravuje ...

Slávisté před vyrovnávací brankou reklamovali, že sudí hodil puk na vhazování ve chvíli, kdy ještě nebyl slávista Vas připravený. „To už je teď jedno,“ litoval Divíšek, který v sezoně oblékal i dres Plzně.

Tento týden Slavia nastoupí už jen v pátek v Olomouci a body v této situaci nutně potřebuje. „Jenom dřinou se můžeme zlepšit, ničím jiným. Žádným okecáváním. Mohl bych o mluvit dvě hodiny, jak hrát léoe, ale když to nepředvedeme na ledě…“ uzavřel smutný Divíšek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud