22. června 2015 • 11:05

Bílí Tygři hlásí další posilu! Do obrany přichází Martin Ševc

Autor: hp, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberečtí hokejisté pokračují v posilování na novou sezonu. Se severočeským klubem podepsal tříletou smlouvu obránce Martin Ševc. „Už před zahájením přípravného období jsem avizoval, že bychom rádi získali jednu posilu do našich obranných řad a Martin Ševc patřil mezi naše favority. Jsem rád, že veškerá jednání dopadla dobře a můžeme tohoto zkušeného hráče přivítat v naší organizaci,“ řekl sportovní ředitel Liberce Filip Pešán.



"Oslovila mě vize tohoto týmu, který se chce vrátit do nejvyšších pater tabulky," řekl Ševc na dnešní tiskové konferenci k rozhodnutí vrátit se do české nejvyšší soutěže. "Je tu spousta mladých a šikovných kluků, Bílí Tygři mě zaujali hlavně svým hladem po úspěchu. Chceme určitě také zabojovat v Lize mistrů a postoupit ze skupiny," prohlásil Ševc.

Bílí Tygři získali před novou sezonou již třetí výraznou posilu a zároveň hráče, který naposledy působil v zahraničních ligách. Před Ševcem přišli útočníci Michal Birner z finské KalPy a Michal Řepík, jenž v minulém ročníku oblékal dres Lahti a švýcarského Zugu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud