27. srpna 2015 • 14:10

Balaštík ukončil kariéru, stal se agentem: Z minulosti se žít nedá

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Jaroslav Balaštík oficiálně ukončil kariéru. Pětatřicetiletý stříbrný medailista z mistrovství světa v roce 2006, který v dresu mateřského Zlína radoval ze dvou extraligových titulů, naposledy hrál za Liberec.



"Všechno jsem si vyhodnotil, probral to s rodinou. Do hokeje jsem už neměl takovou chuť. Když tomu člověk nedává sto a víc procent, což já byl zvyklý, nemá to cenu," uvedl Balaštík pro hokej.cz. Jasno, že už dál nebude hrát, měl prý již na jaře po skončení nepříliš vydařeného libereckého angažmá.

V domácí nejvyšší soutěži odehrál Balaštík včetně play off téměř 900 zápasů za Zlín, Mladou Boleslav a Liberec. Hrál i za finskou Hämeenlinnu a HV71 ve Švédsku. Necelé dvě sezony působil i v zámořské NHL v Columbusu, za nějž v součtu odehrál 74 utkání. Nyní bude Balaštík spolupracovat s hráčským agentem Alešem Volkem.

"Roky s hokejem byly krásné, ale z minulosti se žít nedá. Jsem moc rád, že mohu pomáhat v kanceláři Aleše Volka. Dal jsem se na práci agenta a moc se těším. Začíná zase něco nového," řekl Balaštík.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud