Tomáš Vrábel
18. března 2016 • 22:49

Boleslavský Musil: Pilařův faul do hlavy? Nabudilo mě to

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

V minulém utkání ho Karel Pilař fauloval tak, že hradecký obránce dostal třízápasovou stopku. Boleslavský útočník Pavel Musil se však oklepal a v dalším zápase se blýskl dvěma gólovými přihrávkami. „Podívám se na ně, ale až po sérii, teď není čas slavit,“ pravil po výhře 3:2 po nájezdech, po které se Boleslav ujala ve čtvrtfinále vedení 2:1.



Po zákroku Karla Pilaře druhé čtvrtfinále nedohrál. Otřesený přijel na střídačku a vzteky zlomil hůl. Sudí si faulu nevšimli, avšak disciplinární komise ho „ocenila“ pozastavením činnosti na tři zápasy. „Byl to zákrok loktem do oblasti hlavy a krku,“ zdůvodnil její předseda Karel Holý.

Do třetí bitvy už Musil nastoupil. „Nabudilo mě to, abych jim to vrátil, to je asi jediné, co bych k tomu řekl,“ pravil.

SESTŘIH: Čtvrtfinále play off (3.zápas): BK Mladá Boleslav - HK Mountfield 3:2sn
Video se připravuje ...

Boleslav v utkání od začátku prohrávala, avšak vyrovnání zařídil zkraje druhé třetiny právě Musil, kdy elegantní zadovkou posunul puk na Hyku, a ten skóroval. A po dalším jeho pasu už Boleslav vedla. Puk si s ním vyměnil Látal, který ho už jen uklidil do odkryté klece.

„Důležité, že z toho padly góly, podívám se na ně, ale až po sérii, není čas slavit, protože se musíme soustředit na další zápas,“ řekl Musil. A dodal: „Každému hráči by to zvedlo sebevědomí, ale abych řekl pravdu, v sezoně mi takové nahrávky vůbec nešly, když už jsem někomu nahrával, tak jsem stejně trefil prvního soupeře.“

Série pokračuje v sobotu a Boleslav vstoupí do čtvrtého zápasu s vedením. „Určitě se nám bude hrát líp, když vedeme 2:1, než kdybychom prohrávali, ale je škoda, protože utkání nás stal hodně sil a měli jsme to umlátit už v základní hrací době. Bohužel se balily chyby a v závěru jsme inkasovali na 2:2. Ale naštěstí nás to nepoložilo,“ těšilo Musila.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Tohle bolelo! Ihnačák dostal hokejkou od Pacovského
Video se připravuje ...

Velké štěstí pro Hradec. Puk doplachtil pouze na horní síť
Video se připravuje ...

Vynikající Rittich! V prodloužení nenechal Kukumberga rozhodnout
Video se připravuje ...

Mohlo být rozhodnuto! Bednář v prodloužení nastřelil tyč
Video se připravuje ...

Dvě obrovské šance Boleslavi. Rozhodnout mohla už v prodloužení
Video se připravuje ...

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud