22. prosince 2018 • 04:30

Špačkův výbuch! Zasypal rozhodčí vulgaritami a musel do kabin

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvoubrankové manko se plzeňským hokejistům podařilo v polovině zápasu snížit, poté je však zastavila nedisciplinovanost. V utkání 28. kola hokejové Tipsport extraligy prohrávali ve třetí třetině s Kometou 2:3. Nervózní utkání vyvrcholilo v nepříliš často vídanou věc. Čtyři minuty před koncem zápasu se po vyloučení Vráblíka rozohnil asistent Indiánů Jaroslav Špaček. Ten rozhodčího počastoval vulgaritami a musel se jít předčasně zchladit do kabin.



Góly

Domácí: 03:26. Mueller, 08:23. R. Zohorna, 28:53. Dočekal

Hosté: 10:58. Jones, 32:27. D. Kindl

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Kašík) – O. Němec (A), Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec, Kučeřík – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – M. Erat, Plekanec, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák (C), Dočekal – Köhler, Hruška, Mallet.

Hosté: Frodl (Miltchakov) – Jones, J. Kindl (A), L. Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán – Gulaš (C), Jan Kovář, Indrák (A) – Kratěna, Kracík, Stach – D. Kindl, Preisinger, V. Němec – Eberle, Kodýtek, Straka – Kantner.

Rozhodčí

Hodek, Šír – Ondráček, Špůr

Stadion

DRFG arena

Návštěva

7700 diváků

V tabulce jsou sousedy a duel byl nervózní a vyhecovaný. Jenže Plzeň nakonec srovnat nedokázala i kvůli častému vylučování. „Snížili jsme a od té doby s nimi hráli vyrovnaný hokej, víc jsme už ale nezvládli,“ kroutil hlavou po zápase Jiří Hanzlík. K výbuchu svého kolegy se však nevyjádřil.

Brno - Plzeň: Špaček musel z lavičky pryč, rozhodčí ho vykázal
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Špaček neunesl další vyloučení svého svěřence a začal rozhodčím sprostě nadávat. Za to dostal nejdříve dvouminutový trest, čímž své mužstvo poslal do tří. Jelikož však nebyl k uklidnění a trest ho ještě více rozlítil udělil mu rozhodčí trest do konce utkání a vykázal ho z lavičky.

Přestože Špačkova slova ruchové mikrofony nezachytily, nebylo těžké poznat, že sudí zrovna nechválí. Po odchodu do kabiny si ještě cosi vysvětloval s jedním z fanoušků. Podle rozhodčího prý měl ještě hodit lahví s vodou. Plzeň sice nakonec oslabení uhlídala, srovnat už však nedokázala.

Brno - Plzeň: Indiáni se dostávají opět na dostřel! Přesně k levé tyči se trefuje Denis Kindl, 3:2
Video se připravuje ...

Brno - Plzeň: Kometa navyšuje! Svou příležitostí nepohrdl Dočekal, 3:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud