18. srpna 2019 • 04:40

TOP 7 hráčů bez angažmá: Svačina a Olesz trénují v Porubě. Co Trončinský?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Extraliga startuje za necelý měsíc, několik zajímavých hráčů nicméně stále nemá angažmáExtraliga startuje za necelý měsíc, několik zajímavých hráčů nicméně stále nemá angažmáFOTO: Koláž iSport.cz

    Necelý měsíc zbývá do začátku Tipsport extraligy. Startuje se 12. září, nicméně na trhu jsou stále volní hráči. A nejde jen o druhořadé plejery. Naopak! Bez práce je stále Rostislav Olesz, útočník otřískaný stovkami zápasů v NHL, který nedávno rozvázal smlouvu s Vítkovicemi. Angažmá stále vyhlíží i Vladimír Svačina či Marek Trončinský. A co Zbyněk Michálek? Projděte si přehled TOP 7 hráčů bez angažmá >>>

  • Rostislav Olesz

    33 let
    naposledy Vítkovice

    Byl kapitánem Vítkovic, ale před začátkem přípravy na ledě nečekaně skončil. Otevřeně pak vyprávěl o tom, že si nerozuměl s trenéry. Spekulovalo se, že by mohl do Třince, ale tato varianta teď ve hře není. Trénuje s Porubou.

    Rostislav Olesz rozvázal smlouvu s Vítkovicemi na konci července, aktuálně se připravuje s PorubouFoto Jaroslav Legner (Sport)

  • Zbyněk Michálek

    36 let
    naposledy Kometa

    Zkušený obránce, který v NHL odehrál přes sedm stovek zápasů, se v minulé sezoně vrátil po takřka roční pauze k hokeji a dohodl se s Kometou. S tím, že s ní chce zabojovat o titul. Nepovedlo se, Kometa vypadla v semifinále s Libercem. Je to definitivní konec?

    Zbyněk Michálek si v minulé sezoně zahrál za Kometu Brno. Bude ještě v kariéře pokračovat?Foto Pavel Mazáč (Sport)

  • Marek Trončinský

    30 let
    naposledy Litvínov

    Geniální ruce, volnější přístup k životosprávě. Kreativní obránce skončil v průběhu minulé sezony po disciplinárním prohřešku v Pardubicích, hostoval v Litvínově. Na nové angažmá Trončinský zatím čeká.

    Rebel Marek Trončinský oblékal v předchozím ročníku dresy Litvínova a Pardubic, ani v jednom klubu ovšem nebude pokračovatFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Dominik Pacovský

    29 let
    naposledy Mladá Boleslav

    V Mladé Boleslavi byl v uplynulé sezoně asistentem kapitána, srážely ho zdravotní problémy. Ani jednu z posledních pěti sezon neodehrál bývalý útočník Sparty, který si zahrál i za pražský Lev v KHL, kompletní.

    Posledních pět sezon hrál Dominik Pacovský za Mladou Boleslav, odehrál za ni více jak 200 utkání, na nové smlouvě se ovšem nedohodlFoto Barbora Reichová (Sport)

  • Matěj Beran

    25 let
    naposledy Sparta

    Před rokem přestupoval z Pardubic do Sparty, měl přinést dravost, agresivitu, góly. Bojovný útočník si ale ve Spartě pevnou pozici nevybudoval, měl poměrně nízký ice time, moc bodů ani nasbírat nemohl (43 zápasů/4+3).

    Vysoký útočník Matěj Beran působil naposledy ve Spartě. Kam povedou jeho kroky dál?Foto Jaroslav Legner (Sport)

  • David Květoň

    31 let
    naposledy Vítkovice

    Poslední tři ročníky ve Vítkovicích si držel stabilní formu. Kvůli zdravotním problémům ze začátku sezony mu ovšem ta uplynulá především střelecky nevyšla (50 zápasů/8+11) a skončil. Spekulovalo se o Pardubicích.

    David Květoň je jedním z mnoha hráčů, kteří během letní přestávky skončil ve VítkovicíchFoto Jaroslav Legner (Sport)

  • Vladimír Svačina

    32 let
    naposledy Třinec

    Za poslední tři sezony si vždy zahrál finále (2017 s Libercem, poté dvakrát s Třincem), na nové smlouvě s Oceláři se nicméně nedohodl. „Říkali, že chtějí omladit,“ řekl zkušený útočník. Sám by chtěl do Vítkovic, zatím trénuje společně s Oleszem v Porubě.

    Zkušený útočník Vladimír Svačina stále vyhlíží nové angažmá, v půlce srpna už začíná být trochu nervózníFoto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud