17. ledna 2020 • 10:02

Mueller ovládl prosincové hodnocení, převzal vůz a těší se na Jágra

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Američan Peter Mueller převzal pomyslné extraligové žezlo od Milana Gulaše a ovládl kanadské bodování hokejové extraligy za měsíc prosinec. V rámci projektu Náš lídr, jehož cílem je odměnit nejproduktivnějšího hokejistu předcházejícího kalendářního měsíce, tak získal od společnosti ŠKODA AUTO a klubového partnera AUTONOVA BRNO prémiový vůz.



Jednatřicetiletý hráč ve službách Komety Brno se v prosinci vracel po zranění, které ho vyřadilo na více než dva měsíce. Na led naskočil ve velké formě: zaznamenal 7 gólů a 7 asistencí, v zápase proti Karlovým Varům navíc nastřílel hattrick. Dokázal tak překonat dosavadního suveréna sezony Milana Gulaše, který za prosinec nasbíral 12 bodů. „Milan má neuvěřitelnou sezonu, skoro dva body na zápas. Je obdivuhodné, jak hraje, a jsem zvědavý, jestli mu to vydrží,“ uvádí Mueller.

Dnes čeká brněnský celek utkání na ledu Rytířů Kladno, v jehož sestavě nebude chybět Jaromír Jágr. „Očekávám, že to bude skvělý zápas. Proti Jágrovi jsem ještě mimo utkání NHL nehrál, bude super si proti němu a jeho týmu zahrát. Také se vrací po zranění a má za sebou parádní představení v utkání proti Spartě,“ hodnotí Mueller.

A jak je rodák z Minnesoty spokojený se svým novým vozem? „Je krásné, o trošku větší než Superb, co mám já. Už se těším, až se v něm poprvé svezu,“ uzavírá s úsměvem.

Co je projekt "Náš lídr"?

Nový projekt hokejové Tipsport extraligy a oficiálního partnera soutěže, společnosti ŠKODA AUTO a.s. V rámci projektu je pravidelně oceňován nejproduktivnější hokejista předcházejícího kalendářního měsíce, který získá na měsíční užívání prémiový vůz z produkce ŠKODA AUTO a.s. Projekt byl spuštěn v listopadu, který bodově opanoval plzeňský fantom Milan Gulaš. Za prosinec si cenu vysloužil brněnský Peter Mueller.

Peter Mueller pózuje s vozem, který získal v rámci projektu "Náš lídr"Foto Viktor Šulc

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud