9. září 2021 • 15:33

Fortuna po fotbalu vstupuje i do hokeje! Stává se partnerem Sparty

Autor: kal, mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Generální partner nejvyšší fotbalové soutěže v Česku rozšiřuje své pole působnosti i do dalšího ostře sledovaného sportu. Sázková kancelář Fortuna, která se doposud svými aktivitami věnovala především fotbalu, nyní razantně vstupuje i do hokeje. Od nové sezony Tipsport extraligy se stává hlavním partnerem Sparty. S pražským klubem, jenž před ročníkem patří k největším favoritům na zisk titulu, se společnost dohodla na dlouhodobě spolupráci. 



„V rámci všech našich sponzoringových projektů je pro nás vždy zásadní interakce s fanoušky a prostor se podílet na tom, aby návštěva či sledování zápasů bylo skutečným zážitkem. Sparta je v tomto směru velmi aktivní, proto jsme při našich jednáních poměrně snadno nalezli společnou řeč. Jsem přesvědčen, že přínos našeho spojení pocítí všichni, bez ohledu na to, zda jde o skalního příznivce, který nevynechá jediný zápas, nebo toho, kdo s klubem žije spíše na dálku prostřednictvím sociálních sítí,“ uvedl David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna v tiskové zprávě. 

Fortuna chce partnerstvím s pražským velkoklubem ještě více propojit vazby mezi fanoušky, jejich oblíbeným týmem a samozřejmě hokejem. „Fortuna nám výrazně pomůže k větší stabilitě klubu po nelehké sezoně,“ řekla pro sparťanský web generální manažerka klubu Barbora Snopková Haberová.

Situaci se sponzory si pochvaluje. Ať už s novými či s dosavadními. „K žádným dramatickým odchodům partnerů nedošlo. Naopak, do klubu několik nových partnerů vstoupilo. Musím poděkovat nejen jim, ale také stávajícím partnerům za to, že nás drželi v nejdůležitější možné době. Díky nim můžeme nadále pomýšlet na nejvyšší příčky,“ doplnila Snopková Haberová.

První akce pro diváky v O2 Areně chystá sázková kancelář na 26. září, kdy bude Sparta hostit velkého rivala – Kometu Brno. Kromě dárku pro prvních pět tisíc fanoušků či tipovacích soutěží chce Fortuna fanouškům připravit unikátní obsah na sociální sítě, kde atraktivním způsobem přiblíží fungování sparťánského „áčka“ i samotného klubu.

HC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Kapitán Sparty Michal Řepík v bílé variantě dresů pro nový extraligový ročník
Kapitán Sparty Michal Řepík v bílé variantě dresů pro nový extraligový ročník

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud