22. února 2022 • 21:00

SESTŘIHY: Hradec odskočil Třinci, Dynamo se dál trápí. Brno - Verva 1:5!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté brněnské Komety v 55. kole Tipsport extraligy doma vysoko prohráli 1:5 s Litvínovem a pořádně tak naštvali domácí fanoušky, kteří ke konci zápasu hodili na led toaletní papír. Veterán Viktor Hübl si při výhře připsal 900. bod. Hradec Králové porazil Mladou Boleslav 3:2 po nájezdech a po sedmé výhře v řadě v boji o první místo odskočil Třinci. Trápení Pardubic nekončí, v duelu s Libercem přišly o vedení, padly 1:2 a připsaly si čtvrtou prohru za sebou. Plzeň vyhrála 3:1 nad Vítkovicemi a upevnila si čtvrté místo. Kladno prohrálo 1:4 v Olomouci a šance vyhnutí se baráži se Rytířům opět vzdálila.



Výprask Brna a další milník pro Hübla

Litvínov tak po první výhře v sezoně nad Kometou posílil své naděje na proniknutí do dvanáctky týmů, které budou hrát play off. Naopak Kometa prohrála doma po třech výhrách a vzdalují se jí příčky do osmého místa, zajišťující lepší výchozí pozici pro předkolo vyřazovací části.

Do sestavy Komety se vrátil kanonýr Mueller, ale stále v ní chyběli tři bronzoví slovenští olympionici. Brňané v obvyklém složení z posledních duelů začali aktivně a v 8. minutě nabídl Tansey puk Zbořilovi, který zblízka nepřekonal Godlu.

K opatrnému tempu úvodního dějství přispěl i Litvínov, jehož podobně jako Brňany srážela nepřesnost v kombinacích ve finální fázi. Na konci třetiny se do slibného zakončení dostali Kudrna a Jarůšek, ovšem Čiliak komplikace nepřipustil.

I ve druhé třetině hrály prim na obou stranách obrany, přes ně bylo těžké vytvořit si střelecké příležitosti, natož vyložené šance. Více těchto náznaků bylo překvapivě na straně hostí. Čiliak uspěl v souboji s Kudrnou i Strakou a vyřešil i jedno z mála přečíslení litvínovských hokejistů, na jehož konci byla střela Zdráhala.

Čekání na gól neukončil ani Mueller, který se po jedné z mála chyb severočeské defenzívy ocitl sám před Godlou, ale neuspěl.

Zaslouženě tak šli do vedení hosté, když se z hodně těžkého úhlu prosadil střelou do horního růžku Kudrna. V poslední minutě druhé třetiny si jinak výborně chytající Čiliak vybral druhou slabší chvilku, po nájezdu z pravé strany jej bekhendovou střelou překonal Gerhát.

Další slabší chvilku si mdlá Kometa vybrala na začátku třetí třetiny, po sérii nedorozumění v obranném pásmu nachytal potřetí Čiliaka Sukeľ. Když vzápětí Havelka dal čtvrtý gól, bylo rozhodnuto. Asistenci si připsal Viktor Hübl a zaokrouhlil svůj dosavadní účet na 900 kanadských bodech v nejvyšší soutěži.

Kometa přece jen zaznamenala čestný úspěch, když se z přesilovky prosadil Kollár a sebral tak Godlovi čtvrté čisté konto v sezoně. Nic to ale nezměnilo na zaslouženém vítězství Severočechů, které v závěru pojistil bombou Irving a spustil tak pískot domácího publika.

Ohlasy trenérů

Jiří Kalous (Kometa): „Mně se to hodnotí velice těžce, byl to hodně nepovedený zápas z naší strany. Tým může prohrát, ale ne po tak bezkrevném výkonu. Absolutně jsem postrádal emoce, nějakou bojovnost. Nevím, jestli si hráči uvědomují, o co hrají. Pro mě je to obrovské zklamání, fakt jsem naštvaný, říkám to upřímně. Nebylo tam nic, žádné souboje, žádné ohrožení branky. Nedokážu si to vysvětlit, je moc krátce po zápase. Dusím to v sobě. Jsme schopni odehrát skvělé zápasy proti Třinci, proti Spartě a pak přijde další zápas, který je jako den a noc. Omlouvám se fanouškům za to, co jsme předvedli. Oni naházeli na konci na led konfety, já kdybych měl granát, tak ho tam hodím. Dnes to bylo šílené, to je všechno.“

Vladimír Růžička (Litvínov): „Od první třetiny jsme hráli parádně, soustředili jsme se na obranu a rychlé protiútoky, Hráli jsme disciplinovaně, nedělali jsme žádné fauly, vyvarovali jsme se chyb a minel vzadu. Věděli jsme, že Brno je silné mužstvo, ale my jsme hráli o hodně, od druhé třetiny jsme měli převahu, gólově jsme to protrhli na konci této části zápasu. To nás uklidnilo, čekali jsme složitou třetí třetinu, ale měli jsme do ní dobrý vstup, dali jsme dva góly, uklidnili jsme se a minutu a půl před koncem už jsem věřil, že vyhrajeme. Chtěl bych poděkovat hráčům, jak k tomu dnes přistoupili.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Litvínov 1:5. Hübl 900. bodem přispěl k výhře hostů
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 51:50. Kollár

Hosté: 37:36. Kudrna, 39:12. Gerhát, 41:16. Sukeľ, 42:47. M. Havelka, 58:40. Irving

Sestavy

Domácí: Čiliak (Jakub Sedláček) – Bartejs, Roth (A), Kučeřík, L. Doudera, Gulaši, Tansey, Fajmon – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – Kollár, A. Zbořil, L. Horký – Šik, Malý, Šalé – Dočekal, Rákos, Vincour.

Hosté: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Demel, Stříteský, Hrbas, Strejček, D. Zeman – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), Jarůšek, Sukeľ – M. Chalupa, Gerhát, F. Lukeš (A) – P. Svoboda, V. Hübl (C), M. Havelka.

Rozhodčí

Šír, Kubičík – Ganger, Rampír

Stadion

DRFG arena

Návštěva

3500 diváků

Hradec prodloužil sérii v perfektních nájezdech

Za domácí mohl otevřít skóre v úniku dvou na jednoho Šťastný, ale těsně minul branku. Domácí gólman Krošelj měl o něco více práce. Nejvíc se zapotil při závaru ve 13. minutě, ale všechny pokusy hostů pokryl svými betony.

To, co se nepovedlo ani jednomu z hráčů za dvacet minut třetiny první, zvládl hostující Jakub Lev za 38 sekund té druhé. V rychlosti si najel do útočného pásma a švihem trefil přesně horní růžek Krošeljovy branky. Ještě hůře bylo pro domácí ve 29. minutě, když bleskově využil přesilovku bývalý hráč Bruslařského klubu Orsava. Ten překvapil slovinského brankáře Mladé Boleslavi pokusem zpoza branky. Gól pak ještě potvrdil videorozhodčí. Domácím vykřesal naději ve 38. minutě Bičevskis, který tečoval za Novotného záda puk po střele Fillmana.

I ve třetí třetině byli aktivnější hosté, kteří domácí celek výrazně přestříleli, ale ujala se jediná šance na druhé straně. Flynn využil přečíslení a v 56. minutě prostřelil Novotného mezi betony. Šlo se tak do prodloužení, do něhož si domácí přenesli více než minutovou přesilovku, ale využít ji nedokázali. Po návratu vyloučeného Lva se již zbytek nastaveného času odehrál bez přerušení se čtyřmi hráči na každé straně.

O vítězi nakonec musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Hradečtí proměnili všechny čtyři, i přesto, že trenéři Boleslavi na čtvrtý nájezd poslali do branky Jana Růžičku. Domácí uspěli jen dvakrát. Vítězný gól si připsal McCormack.

Ohlasy trenérů

Petr Haken (Mladá Boleslav): „V první třetině jsme se dostávali hodně pod tlak, byla tam spousta šancí a nás podržel gólman. Ale celkově se všichni hráči v defenzívě snažili. Jak se Hradec dostal do vedení 2:0, tak bylo důležité, že jsme neinkasovali potřetí. Jsem rád, že jsme ve třetí třetině ustáli další šance a z brejku, kdy jsme se dostali jednoduše z obranného pásma, jsme srovnali. Škoda, že jsme si nevzali bod navíc v prodloužení v přesilovce. Nesehráli jsme ji špatně, ale gól jsme nedali. V nájezdech už byli šikovnější a šťastnější hosté.“

Tomáš Martinec (Mountfield HK): „Od nás to bylo solidních 39 minut, kdy jsme hráli poměrně slušně a vytvářeli jsme si spoustu šancí. Mrzí mě, že jsme v koncovce nebyli ještě agresivnější, protože výsledek mohl být výraznější. Bohužel gól do šatny se podepsal na celé třetí třetině. Boleslav ale zaslouženě vyrovnala. V prodloužení bylo důležité odbránit oslabení a nájezdy už jsou loterie. Ale my jsme za vítězství rádi a moc si dvou bodů vážíme.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Mountfield HK 2:3sn. Hradec opět navýšil náskok na čele tabulky
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 37:27. Bičevskis, 55:41. O. Flynn

Hosté: 20:38. Lev, 28:23. Orsava, . McCormack

Sestavy

Domácí: Krošelj (s.n. J. Růžička) – Jánošík, Lintuniemi, D. Moravec, Pláněk (C), Pavel Pýcha, Fillman, T. Hanousek, Bernad – Lunter, Adam Raška I, D. Šťastný (A) – O. Flynn, O. Najman, Kantner – Grim, Fořt, J. Stránský (A) – Bičevskis, Závora.

Hosté: F. Novotný (Kiviaho) – Nedomlel, Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, Kalina – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Cingel, Orsava.

Rozhodčí

Pražák, Obadal – Gebauer, Hlavatý

Stadion

Návštěva

949 diváků

Ostravany srazily dva tresty do konce utkání

Domácí sice začali aktivněji, ale již ve 2. minutě musel odstoupit pro zranění jejich klíčový útočník Bulíř. Důrazně hrající hosté zase brzy ztratili na pět minut a do konce utkání vyloučeného Kaluse. Dlouhou početní výhodu Indiáni i vinou faulu Schleisse nezužitkovali a naopak v 7. minutě ve vlastním oslabení napálil Kovář příklepem levou tyčku.

Ve 12. minutě na druhé straně sice gólman Dolejš kryl šanci Mertla, ale následnou střelu Kindla vyrazil jen k Malátovi, jenž pohodlně otevřel skóre. Vzápětí mohl odpovědět Fridrich, který zblízka trefil jen levou tyčku a Hruška dorážkou minul odkrytou Pavlátovu branku. Vítkovičtí zahrozili ještě krátce před pauzou, když Fridrich svůj individuální průnik zakončil příliš slabě.

Na začátku prostřední části z brejku nejprve pálil nebezpečně bez přípravy Blomstrand a následně zblízka Dolejše neprostřelil Thorell. Akce se střídaly ve vysokém tempu na obě strany a Pavlát svojí maskou vyrazil svižnou střelu Lakatoše. Naopak ve 31. minutě Dzierkals po objetí branky zvýšil na 2:0. Vzápětí z protiútoku dvou na jednoho nedokázal Marosz zasunout kotouč za již překonaného Pavláta a hosté neuspěli ani během přesilové hry. Před koncem třetiny mohl vyloučení Lakatoše potrestat Blomstrand, ale napálil jen pravou tyčku.

Do závěrečné dvacetiminutovky vstoupili hosté ve snaze o korekci stavu ofenzivněji, čehož domácí využili k brejkové šanci Thorella a sólu Budíka, které zastavil až rozklek Dolejše. Ve 46. minutě ovšem po vyhraném vhazování snížil na 1:2 tvrdou ranou od modré čáry Solovjov. Vítkovické vzepětí poté utnul pětiminutový trest za faul Stehlíka. Domácí však přesilovku promarnili a po jejím skončení v 53. minutě zahrozil průnikem po pravé straně Fridrich. Nervózní závěr už hosté přes hru bez brankáře nezvládli a na konečných 3:1 upravil do prázdné branky Schleiss.

Ohlasy trenérů

Miloš Říha mladší (Plzeň): „Byl to prakticky souboj o šest bodů. Kluci tam nechali všechno. Byl to diametrálně odlišný výkon než ten poslední v Hradci. Ti, co to dohrávali, tam nechali maximum a urvali jsme to maximální bojovností a maximálním nasazením. Jsem strašně rád, že jsme to zvládli. Kluci to dnes perfektně odpracovali, poděkování si zaslouží celý mančaft. Je to těžké, když odstoupil náš nejlepší hráč ve druhé minutě a pak odstoupili ještě další dva. Ovlivnilo to naše dlouhé přesilovky, kde hrál každý, kdo byl k dispozici. O závažnosti zranění Bulíře a Langa rozhodnou zítřejší vyšetření.“

Radek Philipp (Vítkovice): „Přijeli jsme sem s cílem uhrát nějaké body. Myslím si, že celý zápas kluci makali nadoraz. Nedali jsme bohužel vyložené šance. Plzeň se v závěru strachovala o vítězství. Měli jsme tam samostatný nájezd, který byl možná i překažený sekerou domácího hráče. Byl to odmakaný zápas, v němž jsme měli strašně moc našich vyloučení, které byly, nebo nebyly, ať si o nich udělá každý obrázek sám. Klukům nelze nic vytknout. První vyšší trest byl zbytečný, ale ten druhý faul nebyl zákeřný, ale bohužel to bylo krvavé zranění. Plzeňské publikum vytváří pro svůj tým skvělou atmosféru, ale neodpustím si zmínit, že kaňkou na jejich fandění bylo pořvávání na Lakyho (Lakatoše).“

SESTŘIH: Plzeň - Vítkovice 3:1. Hosty stála nedisciplinovanost lepší výsledek
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:00. Malát, 30:26. Dzierkals, 59:39. Schleiss

Hosté: 45:51. A. Solovjov

Sestavy

Domácí: Pavlát (Miroslav Svoboda) – Kaňák, Kvasnička, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl (C), Hamšík – Suchý, Kodýtek (A), Schleiss – Blomstrand, Bulíř, F. Přikryl – M. Lang, Mertl (A), Dzierkals – Malát, G. Thorell, J. Dufek.

Hosté: Dolejš (Stezka) – A. Solovjov, R. Polák (C), R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – M. Kalus, Marosz, Lakatoš – R. Bondra, J. Hruška (A), Fridrich – Dej, Flick, Lednický – Bernovský, Chlán.

Rozhodčí

Horák, Hejduk – Komárek, Gerát

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

2889 diváků

Dobrý vstup Rytířů, pak ale pálili jen Hanáci

Do první šance zápasu si v končící přesilové hře domácích sjel před branku obránce Škůrek, ale zblízka branku netrefil. Úvodní větší příležitosti Kladna přišly také až v přesilové hře po polovině první třetiny. Kubík nejdříve zamířil do připraveného Lukáše a poté jeho dorážku zablokoval jeden z bránících hráčů. Mimo tři tyče pak skončil puk také po teči Indráka. Nejtěžší zákrok první třetiny musel předvést olomoucký brankář Lukáš proti střele Dotchina, který střílel hned po buly z prostoru mezikruží.

Skóre se ale změnilo až na začátku druhé třetiny, kdy se při přečíslení dvou proti jednomu prosadil střelou mezi Lukášovy betony Plekanec. Olomouc mohla srovnat díky dvěma střelám Černého od modré čáry a následným dorážkám, ale Bow byl v obou případech pozorný.

Úspěšně zasáhl kanadský brankář také proti nebezpečné teči Kuska. Ještě lepší zákrok pak Bow předvedl v situaci jeden na jednoho s Krejčím i při následné dorážce Klimka. Nestačil až na další dorážku Klimka, ke kterému se odrazil puk od zadního mantinelu po střele Černého a Nahodilově teči.

Na začátku třetí třetiny navíc domácí otočili vývoj zápasu, když hned po Krejčího vyhraném vhazování zamířil přesně k tyči Švrček. O dvě minuty později se Hanáci dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Olesze, který se neunáhlil v úniku dvou proti jednomu a po kličce do bekhendu překonal hostujícího brankáře. Čtvrtou branku mohl poté přidat Kunc, ale z mezikruží netrefil puk ideálně.

Olomouc poté pozorně bránila a čekala na možnost rychlých protiútoků. Kladno se tak do mnoha šancí nedostávalo, v náznaku šance nemířil přesně Kubík, ani Ticháček. Při hře bez brankáře v závěru Rytíři inkasovali počtvrté, pojistku olomouckého vítězství přidal dvě minuty před koncem základní hrací doby Bambula.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Moták (Olomouce): „Do utkání jsme vstoupili nervózně, protože jsme se před zápasem dívali v tabulce pod sebe. Moc se nám nedařilo, možná jsme měli jen lehký tlak na hokejkách. V průběhu první třetiny jsme se rozehráli, hra už nebyla špatná a měli jsme i tlak. Utlumila nás ale dvě vyloučení po sobě, která jsme však naštěstí přečkali a mohli jsme jít do druhé třetiny za stavu 0:0. Po obdrženém gólu jsme hráli velice špatně a padla na nás deka. Měli jsme nepřesné přihrávky, nedokázali jsme si ani najet, ani přihrát. Po vstřeleném gólu na 1:1 jsme naopak začali hrát velice dobře, třetí třetinu jsme zvládli výborně a dobrou obrannou hrou si to vítězství pohlídali. Jsem velice šťastný a musím poděkovat hráčům. Bylo to ubojované vítězství, takové vítězství vůle.“

David Čermák (Kladno): „Olomouc vstoupila do zápasu lépe. První třetinu jsme ale přečkali bez inkasovaného gólu. Ve druhé třetině jsme se zlepšili a dostali se do vedení. V této fázi jsme zápas kontrolovali, bohužel jsme ale inkasovali gól na 1:1. Na to ať se každý podívá, jestli to chce vidět. Poté, co Olomouc dala druhý gól, tak už si to pohlídala. Nás to srazilo dolů a Olomouc od té doby hrála skvěle. Hrála velice dobře dozadu a tím rozhodla celý zápas. My už jsme se pak nedostali k žádným nebezpečným střelám a vlastně skoro k ničemu.“

SESTŘIH: Olomouc - Kladno 4:1. Důležitou bitvu pro Hanáky rozhodl Švrček
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 35:27. Klimek, 42:56. Švrček, 44:56. Olesz, 58:04. Bambula

Hosté: 23:50. Plekanec

Sestavy

Domácí: Lukáš (Špunar) – T. Černý, Ondrušek (C), Dujsík, Švrček, Škůrek, Řezníček, Rašner – Nahodil, David Krejčí (A), Klimek – Bambula, J. Knotek (A), Kusko – Navrátil, P. Kolouch, Olesz – Michal Kunc, Lichanec, Burian.

Hosté: Bow (Janus) – Dotchin (A), Arzamascev, K. Wood, Ticháček, J. Suchánek (A), Baránek, Kehar – Hlava, Plekanec (C), M. Beran – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Indrák, A. Kubík, Jágr – Kuťák, Donaghey, Babka.

Rozhodčí

Pešina, Ondráček – Šimánek, Frodl

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Návštěva

2 400 diváků

Naději Dynama utnuli liberečtí beci

V úvodu nevyužili dobrých pozic ke gólovému zakončení Blümel a Camara. V končící páté minutě se proti pravidlům provinil Šmíd a domácí měli k dispozici první přesilovku, ale Liberečtí se bez větších problémů ubránili. Více práce měl hostující gólman Kváča v deváté minutě při šancích aktivního Blümela. Bílí Tygři o chvilku později nezvládli přečíslení dvou na jednoho a ani oni neuspěli v přesilovce.

Liberec byl postupně čím dál nebezpečnější, čemuž napomohla i další početní výhoda zkraje druhé třetiny. Ordošova teč a zakončení Faška-Rudáše se však neujaly, strážce domácího brankoviště Frodl byl pozorný. Ve 25. minutě už se měnilo skóre: Košťálek se prosmýkl mezi dvěma hostujícími hráči, zpětnou nahrávkou skvěle našel Musila a ten proti svému bývalému klubu zblízka nezaváhal.

Blümel a právě Musil měli krátce nato velmi dobrou možnost zvýšit, jenže ani jeden z nich nezakončil přesně. Oba celky si pak krátce po sobě zahrály v početní převaze. Při té liberecké měl v jejím závěru šanci Filippi, Frodl však udržel domácím těsný náskok.

Na začátku 45. minuty musel předčasně do šatny liberecký obránce Aubrecht, když tvrdě zasáhl Kousala a obdržel trest na pět minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Za hrubost pykal i Musil, přesto pak měli domácí k dispozici tříminutovou přesilovku. Košťálkův pokus však zlikvidoval Kváča.

V končící 56. minutě se Bílí Tygři dočkali. Derner propálil od modré čáry Frodla. Pardubičtí sáhli ještě k trenérské výzvě, avizované nedovolené bránění gólmanovi však rozhodčí na záznamu neviděli. Následoval tak ještě navrch dvouminutový trest pro domácí. Ti měli v oslabení dobrou možnost, ale Kváča byl pozorný. A v polovině 58. minuty rozhodl Melancon. Závěrečná power play už porážku Dynama přes šance Camary a Říčky neodvrátila.

Ohlasy trenérů

Richard Král (Pardubice): „Chtěli jsme se odpíchnout od dobré defenzívy, když jsme v posledních zápasech dostávali hodně gólů. Byl to takový zápas play off. Z obou stran dobrá defenzíva a moc šancí k vidění nebylo. Dokázali jsme to držet do 56. minuty, bohužel pak jsme tam maličkou chybičku udělali. Přišla střela, která nám tam spadla, pak jsem dostali i druhý gól. I když jsme celý zápas hráli výborně oslabení, tak nám tam propadla jedna střela od modré čáry. Mohu říct, že s výkonem týmu - hlavně co se defenzivy týká - jsem spokojený. Ale je nám to k ničemu, když jsme smolně prohráli a nemáme ani bod.“

Patrik Augusta (Liberec): „My jsme samozřejmě spokojení s výhrou, ještě když se nám to takhle povedlo otočit v závěru. Myslím, že dvě třetiny byly hodně vyrovnané, obě mužstva hrála dobře systémově a nebylo tam ani moc šancí či přečíslení, čekalo se na nějaké přesilové hry. My jsme udělali chybu a dostali gól, ale věřili jsme do třetí třetiny, že když budeme hrát trpělivě a pořád stejně, tak se k nám něco odrazí. To se nám i povedlo. Ta utkání (s Pardubicemi) jsou jak přes kopírák a střídáme se do začátku sezony. Dnes byla řada na nás a já musím klukům pogratulovat.“

SESTŘIH: Pardubice - Liberec 1:2. Obrat Tygrů v závěru řídili obránci
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 24:38. A. Musil

Hosté: 55:52. Derner, 57:32. Melancon

Sestavy

Domácí: Frodl (V. Nečas) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, Sergijenko, Košťálek, Petgrave, Hrádek, O. Vála – Paulovič, Poulíček (C), Blümel – R. Kousal (A), A. Musil, Camara – Říčka, O. Roman, Cienciala – Hecl, Anděl, T. Urban.

Hosté: Kváča (J. Pavelka) – L. Šmíd (A), Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Aubrecht, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – Rychlovský, P. Jelínek (C), A. Najman – Čederle, J. Šír, Klapka.

Rozhodčí

Kika, Vrba – Zíka, Klouček

Stadion

Enteria arena, Pardubice

Návštěva

4597 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Mountfield 56 31 9 5 11 182:115 116
2. Třinec 56 31 6 7 12 174:118 112
3. Sparta 56 27 6 6 17 203:153 99
4. Č. Budějovice 56 26 5 5 20 166:151 93
5. Pardubice 56 22 11 5 18 173:152 93
6. Plzeň 56 24 5 9 18 167:154 91
7. Liberec 56 25 3 8 20 146:147 89
8. Vítkovice 56 22 8 5 21 142:149 87
9. Olomouc 56 20 8 4 24 133:152 80
10. Brno 56 17 10 5 24 145:163 76
11. M. Boleslav 56 21 3 7 25 128:148 76
12. K. Vary 56 19 4 7 26 160:176 72
13. Litvínov 56 18 4 8 26 152:173 70
14. Kladno 56 14 6 8 28 142:183 62
15. Zlín 56 9 6 5 36 108:187 44
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud