22. srpna 2022 • 13:26

Bakoš chce hrát, po dohodě končí v Třinci. Drtili soupeře i beze mě, řekl

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třináct zápasů, tři body a mistrovský titul. Taková zůstane bilance slovenského útočníka Martina Bakoše (32) v Třinci. Po vzájemné dohodě v klubu končí. „Přišel jsem do rozběhnutého vlaku, který drtil soupeře i beze mě,“ komentoval Bakoš na klubovém webu. „Takže jsem neměl prostor předvést, že jsem platný hráč. Chci hrát co nejvíce, proto jsme se dohodli, že se naše cesty s Oceláři rozejdou.“ Prozatím se vrací do rodné Spišské Nové Vsi.



Zkušený útočník přišel do Třince v závěru minulé sezony z ruského Soči. V základní části odehrál 11 zápasů (2+1), v play off naskočil jen do dvou duelů proti Spartě (0 bodů). Víc než na ledě vysedával na tribuně. Teď po dohodě v Třinci končí.

„V lednu jsme nečekali s ohledem na podepsaný dlouhodobý kontrakt, že by se v létě mohl na trhu objevit Libor Hudáček, o kterého jsme měli dlouhodobě zájem,“ vysvětluje Jan Peterk, sportovní ředitel klubu.

„Martin i Libor jsou praváci a mají podobný herní styl, místo je však jen pro jednoho. S Martinem jsme se proto dohodli na ukončení jeho smlouvy. Děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí v další kariéře.“

Bakoš vzal změnu s nadhledem. „Budu na Oceláře vzpomínat jen v tom nejlepším. Je to profesionální hokejová organizace, v kádru je velká konkurence. Někdy se ale stane, že se angažmá nepovede podle představ.“

Další Bakošovo angažmá? Už v úterý se po patnácti letech představí v dresu rodného klubu - Spišské Nové Vsi. Nastoupí do přípravného duelu proti Martinu. Slovenský klub o tom informuje na svém facebooku. 

HC Oceláři Třinec Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud