Jaroslav Bednář
21. února 2018 • 17:55

Rivalita stranou, jde o národ. Věřím, že Koukalovi fandí i v Pardubicích

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsme v semifinále olympiády, to je super! Kouky zase předvedl parádní nájezd, už s Kanadou ho proměnil perfektně. Má svoje speciality, několik variant zakončení, to zametání puku pod nohy gólmana už jsem u něj několikrát viděl. Je to hodně zajímavá a jak vidno, taky účinná finesa. Třeba já jsem to takhle nikdy nezkoušel. Proti Američanovi tam měl mezírku snad jen na ten puk a stejně tu mezírku trefil… Paráda. PROGRAM PLAY OFF ZOH 2018 ZDE>>>.



Petr je nesmírně šikovnej borec, umí to dát taky do bekhendu a pak pod víko, nemluvě o dalších schopnostech. V hradecké kabině to samozřejmě mělo ohlas, máme na telefonu přes jednu aplikaci svoji skupinu, takže po zápasech našim kamarádům reprezentantům různě gratulujeme. Už jsme blahopřáli Slovákům po výhře nad Rusy, pak i Blažovi Gregorcovi po vítězství Slovinska. Každému přejeme úspěch.

Co se Koukyho týká, olympiádu jsem mu moc přál. On je navíc nesmírně flexibilní osobnost, nebojí se ničeho, má povahu rozhodovat nejdůležitější zápasy. Patří k hráčům, kteří se nerozklepou a zrovna na nájezdy se vyloženě hodí.

Předloni v Moskvě mu to na mistrovství světa nevyšlo, sám se teď k tomu vracel s tím, že tenkrát měl na nájezd ztuhlé nohy, proto se teď pořádně rozcvičil, zadřepoval si. Na tohle má každý svůj recept. Někdo hodně pije, aby se uklidnil. Jiní borci zavřou oči…

Rulík slavil s Francouzem titul, teď mu předpovídá budoucnost. Má na to hrát NHL, říká
Video se připravuje ...

Podstatné je, že Kouky ví, co a jak. Věřím, že z jeho gólů mají radost i fanoušci v Pardubicích, kteří mu jinak nemohou přijít na jméno po odchodu do Hradce. Ale já říkám jedno, fandíme českýmu nároďáku, klubová rivalita by měla jít stranou. Jsme v semifinále a teď už se vyplatí dát do toho úplně všechno.

S další cestou našich kluků to vidím dobře, na Rusáky umíme zahrát. Přešli jsme nejdůležitější překážku, teď budeme hrát uvolněněji. Zkrátka, věřím medaili. I ve zlatou. Byl by to obrovský úspěch. Všichni víme, že kvůli neúčasti hráčů NHL to není o takové kvalitě jako v Naganu a na dalších Hrách, ale berme to tak jak to je. Neznamená to, že když do Koreje nepřijeli nejlepší hráči světa, že se olympiáda nemá hrát. To je hloupost.

Z V R P Skóre B

Česká střídačka slaví úspěšný nájezd Petra Koukala
Česká střídačka slaví úspěšný nájezd Petra Koukala

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud